Ken je Zwolle

SKU# 9789462581043

Geef als eerste een review
Zwolle ontdekken aan de hand van 250 vragen.
Meer informatie over dit product
Leden 14,95
Niet leden 14,95

  • Levertijd 1-2 werkdagen
  • Verzendkosten worden zichtbaar in je winkelmandje
  • Verschillende bezorgmogelijkheden
Productinformatie

Ken je Zwolle

Bent u een beginnende, gemiddelde of een ras-Zwollenaar? Met het boekje Ken je Zwolle kunt u dit ontdekken aan de hand van 250 vragen. Zwollekenner en auteur Frank Inklaar test aan de hand van tien thema's de kennis van de lezer. De vragen gaan over allerlei aspecten van de stad: sport, natuur, buurten, gebouwen, bedrijvigheid, straten, Zwollenaren, vertier, kunst en verkeer.

De vragen hebben soms een historische insteek, maar meestal zijn er aanknopingspunten in het heden. De nieuwe foto's van Joop van Putten weerspiegelen dat. Foto's uit het Historisch Centrum Overijssel tonen de geschiedenis van de stad.

Frank Inklaar is historicus. Hij is docent Cultuurwetenschappen bij de Open Universiteit. Hij is ook actief op het gebied van de Zwolse geschiedenis.

Over de fotograaf:
Joop van Putten fotografeert de laatste twaalf jaar professioneel onder de naam Ruilof Images. Hij heeft een brede interesse wat betreft zijn onderwerpen voor fotografie, waaronder de stad Zwolle.

Specificaties
EAN: 9789462581043
Afmetingen (lxbxh): 200 x 148 x 12 mm
Binding: Hardcover
Land: Nederland
Continent: Europa
Stad: Zwolle
Aantal pagina's: 144
ISBN: 9789462581043
Categorie: Stedengids
Schrijf als eerste een review over Ken je Zwolle Door een review te schrijven help je je mede shoppers bij het vinden van geschikte producten.
Vragen over uw bestelling? Gebruik het contactformulier

Webwinkel contact & service

Meld je aan en ontvang € 5.- cadeautegoed*

Ja, ik wil ANWB Ledenvoordeel ontvangen en geef de ANWB toestemming mij per e-mail te benaderen over ledenvoordelen. *alleen voor leden

Veilig en betrouwbaar

Deel deze pagina