Kettingslot power

SKU# 10800852

Geef als eerste een review

Abus heeft een nieuw kettingslot op de markt gezet, dat het dievengilde weer een tijdje bezig moet houden.


Meer informatie over dit product
Leden 129,95 60,00
Niet leden 149,95 56,23

Kleur:
  • Zwart
    Kettingslot power

1-2 werkdagen

Verzendkosten worden zichtbaar in je winkelmandje

Verschillende bezorgmogelijkheden

Productinformatie

Het nieuwe motorslot Granit Power XS67 + 12KS120 Black Loop bestaat uit twee componenten: een schijfremslot en een speciaal hard stalen ketting van 12 mm kettingschakels.

Het bijzondere aan het nieuwe motorslot van Abus is het 'loop'-effect, waarbij het eind van de ketting door een ronde schakel aan het andere eind van de ketting wordt geschoven en door middel van een schrijfremslot aan de motor wordt bevestigd.

Op deze manier wordt in totaal 120 cm staal benut om de motor op een zo veilige manier aan moeder aarde te verankeren. Het schijfremslot kan uiteraard ook gewoon los worden gebruikt.   Het nieuwe schijfremslot heeft volgens Abus een ergonomisch vormgeven slothuis en beugel die aan de buitenzijde van een silicone mantel zijn voorzien om lakschade te voorkomen. De beugel heeft een dikte van 14 mm.

Het slothuis, de beugel en de interne onderdelen van het slotmechanisme zijn vervaardigd uit gehard speciaal staal. De beugel beschikt over een bubbelen vergrendeling in het slothuis.   Het slot is rondom beveiligd tegen uitboren en de ABUS X-Plus cilinder, is afsluitbaar door een stofkapje en biedt volgens Abus hoge bescherming tegen intelligente kraakmethodes, zoals “picking”.

Een sleutel met verlichting biedt ´s avonds en ´s nachts uitkomst. De Granit Power XS 67+12KS120 Black Loop beschikt over de meest recente 4**** ART (MBT 4173) goedkeuring. Het los verkrijgbare schijfremslot is ook 4**** ART (MBT 4171) goedgekeurd

2 jaar garantie.

 

 

Specificaties
EAN: 10800852
Merk: Abus
Kleur: Zwart
Schrijf als eerste een review over Kettingslot power Door een review te schrijven help je je mede shoppers bij het vinden van geschikte producten.
Vragen over uw bestelling? Gebruik het contactformulier

Webwinkel contact & service

Veilig en betrouwbaar

Deel deze pagina