Donsjassen

10 producten

Donsjassen voor dames
Met een fijne donsjas heb je het nooit meer koud. Dons heeft een isolerende werking, houdt je lichaamswarmte vast en is tegelijkertijd ademend. Ideaal dus tijdens het wandelen op grote hoogtes en in koude omstandigheden. Behalve als het regent, want dan verliest een donsjas zijn isolerende eigenschappen. Handig aan een donsjack is dat dons ontzettend licht van gewichnt is en dat je het makkelijk compact kunt opbergen. Een donsjas neemt dus weinig ruimte in beslag in je rugzak. Onze donsjassen bestaan voor 90% uit dons en voor 10% uit veren. En hoe hoger het percentage dons, hoe grote de isolerende eigenschappen. Het dons wat wij gebruiken heeft een RDS (Responsible Down Standard) certificaat, deze organisatie legt nadruk op het dierenwelzijn. Benieuwd wat verantwoord dons inhoudt klik dan hier.

Gewatteerde damesjassen
Een gewatteerde jas voor dames vind je in verschillende soorten vullingen, zoals dons, veren of een synthetische vulling. Gewatteerde jassen worden ook wel puffer jackets genoemd. Puffer jackets zijn volumineuze gewatteerde jassen en zijn dit seizoen echt een trend. Een gewatteerde jas is ook perfect als tussenjas voor in de lente of de herfst, want dankzij de isolerende vulling houdt de jas je op de juiste temperatuur. Bekijk hier hoe je jouw donsjas het beste kunt onderhouden.

Webwinkel contact & service

Meld je aan en ontvang € 5.- cadeautegoed*

Ja, ik wil de ANWB Winkel nieuwsbrief ontvangen en geef de ANWB toestemming mij per e-mail te benaderen over de beste acties en kortingen uit de ANWB (Web)winkel. *alleen voor leden

Veilig en betrouwbaar

Deel deze pagina