Waterdichte jassen

Waterdichte damesjassen

 

Waterdichte damesjassen

Blijf droog tijdens een kleine regenbui tot een stevige hoosbui met een Human Nature waterdichte damesjas. Al onze waterdichte jassen of parka's zijn compleet waterdicht dankzij de waterafstotende coating, de getapete naden en waterdichte ritsen. Bekijk de collectie waterdichte winterjassen voor dames bij de ANWB!

51 producten
Pagina:
  1. 1
  2. 2

Waterdichte damesjassen
Waterdichte jassen voor dames vind je bij ons in verschillende varianten. Bijvoorbeeld een 2,5 layer jas die bestaat uit de buitenstof, een waterdichte membraan en een dunne beschermlaag. Deze waterdichte jassen zijn licht van gewicht en nemen een klein volume in als bagage, waardoor ze ideaal zijn om mee te nemen als je gaat wandelen. Deze waterdichte jassen zijn ideaal in de zomer of als buitenlaag van je 3-lagenssyteem en als bescherming tegen de regen. Voor de Hollandse natte winters kun je beter op zoek gaan naar een waterdichte winterjas voor dames. Waterdichte winterjassen voor dames zijn gevoerd, meestal met fleece of een heerlijk zachte teddyvoering.

4 seizoenen jas
Met een 3-in-1-jas ben je voorbereid op alle seizoenen. Een 4 seizoenen jas bestaat uit een waterdichte buitenjas en een isolerende binnenjas. Je kunt zowel de binnen- als je de buitenjas los van elkaar dragen, maar je kunt de jassen ook in elkaar ritsen zodat je een warme waterdichte winterjas creëert. Wil jij jezelf extra goed beschermen tegen alle weerselementen dan ga je voor een lange waterdichte winterjas voor dames. Een lange waterdichte winterjas zorgt er namelijk voor dat je van hoofd tot knieën wordt beschermd tegen regen en wind.

Kwalitatief zijn onze waterdichte jassen voor dames net zo regenproof als onze regenjassen, dus als je een waterdichte damesjas bij ons koopt heb je geen regenjas meer nodig. Nog wel een regenbroek!

Webwinkel contact & service

Meld je aan en ontvang € 5.- cadeautegoed*

Ja, ik wil de ANWB Winkel nieuwsbrief ontvangen en geef de ANWB toestemming mij per e-mail te benaderen over de beste acties en kortingen uit de ANWB (Web)winkel. *alleen voor leden

Veilig en betrouwbaar

Deel deze pagina