Regenkleding

46 producten

Regenjas dames
Wind en regen, daar worden we niet perse vrolijk van! Maar met deze fijne regenbestendige jassen, broeken en poncho’s trotseer je het Nederlandse weer met verve! Een regenjas voor dames vind je in verschillende kleuren, lengtes en modellen. Een regenjas dames lang is ideaal om ook je bovenbenen droog te houden. Ga je op de fiets dan is een lange regenjas voor dames minder handig en kun je beter gaan voor een regenpak of een regenponcho.

Droog over op de fiets
Wanneer je droog wilt overkomen met de fiets dan is een regenpak voor dames ideaal. Een regenpak voor dames bestaat uit een water- en winddichte jas en broek. Onze regenpakken zijn voorzien van afsluitbare zakken waardoor niet alleen jij maar ook je waardevolle spullen droog overkomen. Daarnaast is een regenponcho voor dames ook zeer geschikt op de fiets. Je kunt de poncho mooi over het stuur hangen, zo worden ook je benen niet nat. Onze poncho’s voor dames zijn voorzien van een verstelbare tailleband en handvaten om opwaaien te voorkomen. Begint het opeens keihard te regenen dan schiet je de regenponcho voor dames zo aan!

Wist je dat het merendeel van onze voor damesjassen ook waterdicht zijn. Ze zijn voorzien vaan een PFC-vrije coating, weten wat dat inhoud klik dan hier.

Webwinkel contact & service

Meld je aan en ontvang € 5.- cadeautegoed*

Ja, ik wil de ANWB Winkel nieuwsbrief ontvangen en geef de ANWB toestemming mij per e-mail te benaderen over de beste acties en kortingen uit de ANWB (Web)winkel. *alleen voor leden

Veilig en betrouwbaar

Deel deze pagina