Regenjassen

57 producten
Pagina:
  1. 1
  2. 2

Regenjas heren
Met een multifunctionele regenjas voor heren van de ANWB ga je juist graag naar buiten als het regent. Wanneer je de juiste regenjas voor heren hebt gevonden is elk uitstapje in de frisse lucht een onvergetelijke ervaring. Een regenjas voor heren van de ANWB kun je in de meeste gevallen zeer compact opbergen, waardoor je ‘m makkelijk meeneemt in je rugzak of fietstas. Óf wat dacht je van een regenponcho, daarmee blijven ook je benen voor het grootste gedeelte droog.

Lange regenjas voor heren
Laat die buien maar komen, want als je goed beschermd bent, kan regen best gezellig zijn. Een regenjas heren lang zorgt ervoor dat je outfit van top tot knie beschermd is. Wil je ook de rest van je benen droog houden, koop dan een bijpassende heren regenbroek. Een lange regenjas voor heren vind je bij ons ook onder de noemer regenparka of parka waterdicht. Daarbij zijn de meeste regenjassen van de ANWB ook ademend. Ademende regenjassen laten geen regen van buiten naar binnen, maar zorgen wel dat overtollig vocht goed kan worden afgevoerd. Voortbewegen door de regen is toch al uitdagend genoeg!

Webwinkel contact & service

Meld je aan en ontvang € 5.- cadeautegoed*

Ja, ik wil de ANWB Winkel nieuwsbrief ontvangen en geef de ANWB toestemming mij per e-mail te benaderen over de beste acties en kortingen uit de ANWB (Web)winkel. *alleen voor leden

Veilig en betrouwbaar

Deel deze pagina