Waterdichte jassen

Dames vesten Heren vesten
75 producten
Pagina:
  1. 1
  2. 2

Waterdichte jassen
De stof van een waterdichte jas is geïmpregneerd met een waterafstotende PFC-vrije coating. Deze coating zorgt ervoor dat regen van de jas afparelt. Bij ANWB vind je een ruim assortiment aan waterdichte jassen voor zowel dames als heren. Deze hebben een minimale waterdichtheid van 5000 millimeter, waardoor je er dus met gemak mee door de regen kan fietsen of lopen. Kwalitatief zijn onze waterdichte jassen even regenproof als onze waterdichte regenjassen, dus als je een waterdichte jas koopt heb je geen waterdichte regenjas meer nodig. Wel een waterdichte broek!

Waterproof voor elk seizoen
In Nederland heb je het hele jaar kans op regen. In het voorjaar ga je natuurlijk het liefst voor een dunne, lichtgewicht waterdichte jas die je klein kunt opvouwen zodra de zon begint te schijnen. Terwijl je in het najaar weer eerder kiest voor een warme waterdichte winterjas, zoals een waterdichte parka. Een waterdichte parka valt meestal iets langer dan heuplengte, zo ben je net wat meer beschermd tegen de regen. Onze waterdichte winterjassen met een waterkolom van minimaal 5.000mm kun je ook goed gebruiken tijdens de wintersport, dankzij het ademend vermogen.

Webwinkel contact & service

Meld je aan en ontvang € 5.- cadeautegoed*

Ja, ik wil de ANWB Winkel nieuwsbrief ontvangen en geef de ANWB toestemming mij per e-mail te benaderen over de beste acties en kortingen uit de ANWB (Web)winkel. *alleen voor leden

Veilig en betrouwbaar

Deel deze pagina