Regenjassen

Vind snel wat je zoekt:

33 producten

Regenjassen voor dames en heren
Om de regendruppels heen rennen. Soms zou je willen dat het kon, maar met een goede regenjas is dat niet nodig. Een lange regenjas voor tijdens het wandelen biedt goede bescherming tegen de regen. Een ook voor op de fiets biedt deze uitkomst, want onze lange regenjassen zijn voorzien van een tweewegrits die je makkelijk even vanaf onder open rits voordat je het zadel op springt.

Regenjas voor alle seizoenen
Alle seizoenen in Nederland kennen wel een beetje regen. Zo ook de winter, en dan kan het koud en guur zijn. Bij de ANWB vind je daarom ook een gevoerde regenjas die prima dient als regenjas in de winter. Een winter regenjas bevat voldoende isolatie om je warm te houden tijdens de Hollandse natte winters. Een gevoerde regenjas is gemaakt van materiaal wat lichaamswarmte vasthoudt en zweet afvoert. Regenjassen zonder voering zijn dan weer ideaal voor de zomerse buien, maar kun je ook prima over je dikke winterjas gooien. Zo heb je een winter en regenjas in een!

Maak je regenpak compleet met een bijpassende regenbroek.

Webwinkel contact & service

Meld je aan en ontvang € 5.- cadeautegoed*

Ja, ik wil de ANWB Winkel nieuwsbrief ontvangen en geef de ANWB toestemming mij per e-mail te benaderen over de beste acties en kortingen uit de ANWB (Web)winkel. *alleen voor leden

Veilig en betrouwbaar

Deel deze pagina