Koplampstickers Engeland

SKU# 8787184097744

Travel & Co
64 reviews
Lichtrichters voor het rijden in Engeland.
Meer informatie over dit product
Leden 9,95
Niet leden 11,95

  • Levertijd 1-2 werkdagen
  • Verzendkosten worden zichtbaar in je winkelmandje
  • Verschillende bezorgmogelijkheden
Productinformatie

Koplampstickers Engeland

Koplampstickers heb je nodig wanneer je naar het Verenigd Koninkrijk (Engeland, Schotland, Wales en Noord-Ierland) reist. In Nederland (en het gehele Europese vasteland) zijn koplampen zo ontworpen dat ze de borden langs de weg verlichten. Wanneer je naar bijvoorbeeld Engeland reist met je auto verblind je hierdoor het tegenliggende, linksrijdende, verkeer hiermee. Door de koplampstickers op de koplampen te plakken voorkom je dit.

Set van 2 koplampstickers
Deze set bestaat uit 2 stuks koplampstickers Engeland en is geschikt voor bijna alle soorten koplampen. Bestemd voor rechtsrijdende voertuigen, NIET nodig bij voertuigen uit de UK. Bevestig de koplampstickers volgens bijgeleverde handleiding.

Specificaties
EAN: 8787184097744
Merk: Travel & Co
Inclusief: Handleiding
Geschikt voor: Auto
Gereedschapsloze bevestiging: Ja
Continent: Europa

64 reviews over Koplampstickers Engeland

Schrijf review
Schrijf een review over Koplampstickers Engeland Door een review te schrijven help je je mede shoppers bij het vinden van geschikte producten.
Vragen over uw bestelling? Gebruik het contactformulier
Mary Schippers
Uw beoordeling
5 5

Prima, maar duur.

Wij plakken altijd koplampstickers om medeweggebruikers niet in gevaar te brengen door ze te verblinden. (Je wil zelf ook niet verblind worden door lampen die niet goed zijn afgesteld.) Het opplakken vlgs de aanwijzingen is niet moeilijk als de auto/type in de gebruiksaanwijzing staat. Ze blijven bij ons prima 4 weken zitten in weer en wind. Afhalen als je lampen aan staan gaat goed. Enige nadeel is dat je ze maar een keer kunt gebruiken en daardoor (te) duur zijn. Er kunnen naar mijn mening best 2 sets voor deze prijs worden geleverd. Vroeger kon je aan boord van de ferries gratis stickers krijgen. Jammer dat deze service niet meer geboden wordt. Nu er bij ons geen anwb winkel meer is worden ze helemaal duur door de verzendkosten.

Frans Geefjema
Uw beoordeling
1 5

Hopeloze instructie

Doosje met stickers en instructie is goed geleverd door ANWB. Instructie op dubbelzijdig tabloid-formaat, editie 01/2017, levert onvoldoende info om juiste auto/bouwjaar te vinden. Ook het web, editie 01/2018, levert volstrekt onvoldoende informatie. Overigens, de site waarnaar in het informatieblad verwezen wordt, werkt niet. Ik plak ze maar ergens op en ik zie wel ... Hopeloos en onbegrijpelijk. Het kan toch niet zó ingewikkeld zijn?

Ruben Strubbe
Uw beoordeling
3 5

Plakte iets te goed

Wij hebben de stickers geplakt vlak voor we de trein op gingen en hebben 3 weken door Engeland en vooral Schotland gereden. Met weer en wind bleven ze goed zitten. We hadden het dus netjes afgeplakt, maar vond wel dat we daardoor in het donkr soms weinig licht hadden om goed te kunnen zien. Moesten dus veel met grootlicht rijden (zoals veel Schotten doen op de buitenwegen).
Verder plakten ze zo goed, dat we problemen hebben om de lijmresten van de lampen af te krijgen.

Webwinkel contact & service

Meld je aan en ontvang € 5.- cadeautegoed*

Ja, ik wil de ANWB Winkel nieuwsbrief ontvangen en geef de ANWB toestemming mij per e-mail te benaderen over de beste acties en kortingen uit de ANWB (Web)winkel. *alleen voor leden

Veilig en betrouwbaar

Deel deze pagina