LAW 3 Wandelgids Marskramerpad

SKU# 9789071068935

Geef als eerste een review
Marskramerpad Van oost naar west door Nederland. Het Nederlandse deel van de E11 ( van Den Haag naar de grens tussen Polen en Litouwen) start in de Duitse grensplaats Bad Bentheim. Het pad met een lengte van 372 km voert van oost naar west door een dwarsdoorsnede van de Nederlandse landschappen zoals Twente en Salland, de Veluwe en de Gelderse Vallei. Ondertussen doet de route de oude handelssteden Oldenzaal, Deventer en Amersfoort aan. Daarna dwars door het Groene Hart naar Leiden. De laatste etappes voeren langs de vele landgoederen tussen Wassenaar en Den Haag.
Meer informatie over dit product
Leden 20,50
Niet leden 20,50

  • Levertijd 1-2 werkdagen
  • Gratis verzending vanaf 75 euro
  • Verschillende bezorgmogelijkheden
Productinformatie

Marskramerpad LAW 3 kopen

Van oost naar west door Nederland
Het Nederlandse deel van de E11 ( van Den Haag naar de grens tussen Polen en Litouwen) start in de Duitse grensplaats Bad Bentheim. Het pad met een lengte van 372 km voert van oost naar west door een dwarsdoorsnede van de Nederlandse landschappen zoals Twente en Salland, de Veluwe en de Gelderse Vallei. Ondertussen doet de route de oude handelssteden Oldenzaal, Deventer en Amersfoort aan. Daarna dwars door het Groene Hart naar Leiden. De laatste etappes voeren langs de vele landgoederen tussen Wassenaar en Den Haag.

Specificaties
EAN: 9789071068935
Binding: Paperback
ISBN: 9789071068935
Aantal pagina's: 200
Thema: Wandelen
Afmetingen (lxbxh): 212 x 128 x 10 mm
Land: Nederland
Continent: Europa
Merk: NIVON
Schrijf als eerste een review over LAW 3 Wandelgids Marskramerpad Door een review te schrijven help je je mede shoppers bij het vinden van geschikte producten.
Vragen over uw bestelling? Gebruik het contactformulier

Webwinkel contact & service

Meld je aan en ontvang € 5.- cadeautegoed*

Ja, ik wil ANWB Ledenvoordeel ontvangen en geef de ANWB toestemming mij per e-mail te benaderen over ledenvoordelen. *alleen voor leden

Veilig en betrouwbaar

Deel deze pagina