LED zaklamp pen

SKU# 10801684

Geef als eerste een review
Compacte zaklamp pen met een maximale lichtopbrengst van 100 lumen.
Meer informatie over dit product
Leden 19,95 13,96
Niet leden 24,95
30%korting

Kleur:
  • Zwart

  • Levertijd 1-2 werkdagen
  • Verzendkosten worden zichtbaar in je winkelmandje
  • Verschillende bezorgmogelijkheden
Productinformatie

LED zaklamp pen. Bestel zaklampen online bij ANWB

De LED zaklamp pen werkt op twee AAA-batterijen en is krachtig, robuust en slijtvast uitgevoerd. Met zijn compacte vormgeving, clip en een maximale lichtopbrengst van 100 lumen is hij onmisbaar voor activiteiten buitenshuis en bij pech onderweg. Dankzij het zeer efficiënt ontworpen circuit geeft deze zaklamp met twee AAA-batterijen tot wel 8 uur licht.

De LED zaklamp pen gebruiken

Instructie:
De modellen uit de Travel & Co-serie zijn robuust en geven krachtig licht. Ze zijn bij uitstek geschikt voor gebruik onder slechte weersomstandigheden. De zaklamp werkt op twee AAA-batterijen en is voorzien van een hoogwaardig booster circuit. Hij geeft tot 8 uur licht en is een betrouwbare metgezel voor al uw ondernemingen buitenshuis.

Bediening:
Schakel de zaklamp in door de schakelaar onderaan licht aan te raken.

Zaklamp openen:
Schakelaar onderaan indrukken.

Onderhoud:
- Bovenaan zijn de onderdelen van de zaklamp verzegeld. Haal deze onderdelen niet uit elkaar, want dat kan de zaklamp onherstelbaar beschadigen.
- Gebruik alleen batterijen van goede kwaliteit. Wanneer u de zaklamp gedurende langere tijd niet gebruikt, haal de batterijen er dan uit. De zaklamp kan anders onherstelbaar beschadigen door het lekken of exploderen van batterijen van inferieure kwaliteit
- Maak het geleidingsoppervlak van de zaklamp regelmatig schoon, zodat de zaklamp normaal blijft functioneren. Wanneer de zaklamp afwijkend knippert of niet gaat branden, controleer dan of er sprake is van een van de volgende oorzaken:

1. Batterij heeft te weinig vermogen en moet vervangen worden. Oplossing: plaats nieuwe batterijen (let op dat u de batterij plaatst met de positieve en negatieve pool in de juis

Specificaties
EAN: 10801684
Merk: Travel & Co
Garantie: 1 jaar
Lichthoeveelheid: 51-100 lumen
Activiteit: Wandelen
Schrijf als eerste een review over LED zaklamp pen Door een review te schrijven help je je mede shoppers bij het vinden van geschikte producten.
Vragen over uw bestelling? Gebruik het contactformulier

Webwinkel contact & service

Meld je aan en ontvang € 5.- cadeautegoed*

Ja, ik wil ANWB Ledenvoordeel ontvangen en geef de ANWB toestemming mij per e-mail te benaderen over ledenvoordelen. *alleen voor leden

Veilig en betrouwbaar

Deel deze pagina