Trouwe Leden Voordeel

4 producten
Toon de volgende producten

Trouwe Leden Voordeel

Bij ANWB waarderen we onze leden. Daarom ontvang je met Trouwe Leden Voordeel meer korting naar mate je langer lid bent! Zo shop je nog voordeliger bij ANWB. De artikelen met Trouwe Leden Voordeel wisselen regelmatig en sluiten meestal aan op het seizoen. Zo geniet je het hele jaar van aantrekkelijk voordeel op handige artikelen.

Ons Trouwe Leden Voordeel ontvang je automatisch wanneer je lid bent van ANWB. Voor slechts 15.- per jaar ben je al ANWB-lid. Nog geen lid, maar zie je zulk voordeel ook wel zitten? Plaats dan nu de gewenste artikelen in je winkelmand en word tijdens het afrekenen lid. De korting wordt dan direct verrekend. Wanneer de korting meer dan 15.- is heb je de lidmaatschapsbijdrage al meteen terug verdiend. Word nu lid en profiteer ook van Trouwe Leden Voordeel.

Trouwe Leden Voordeel bij ANWB

Het Trouwe Leden Voordeel geldt in de winkels én online in de webwinkel. In de winkels wordt de korting automatisch verrekend bij het tonen van de lidmaatschapspas. Online heb je een code nodig om het Trouwe Leden Voordeel te verzilveren. Bij het artikel staat welke code geldig is op elke kaartkleur. Zoek je kaartkleur op en bekijk hoeveel jouw Trouwe Leden Voordeel is.

Mis geen enkel Trouwe Leden Voordeel

Altijd op de hoogte zijn van ons Trouwe Leden Voordeel? Download dan nu de ANWB Ledenvoordeel app. Hier vind je altijd al het Trouwe Leden Voordeel bij elkaar. Niet alleen op ons winkel assortiment, maar ook voordelige dagjes uit en andere voordelen.

Webwinkel contact & service

€ 5.- Cadeautegoed

Ontvang via e-mail voor jou interessante aanbiedingen, producten, diensten en informatie van de ANWB.

Veilig en betrouwbaar

Deel deze pagina