Trouwe-Ledenvoordeel

1 product
 • trouweledenvoordeel
  Grijs

  Slof Goldwyn 18

  Stevige uniseks slof met losse binnenzool en een anti-slip zool.
  Trouwe-Ledenvoordeel
  Kortingscode Korting Prijs
  Blauw 15% 25.49 Blauw
  Brons 20% 23.99 Brons
  Zilver 25% 22.49 Zilver
  Goud 30% 20.99 Goud
  Platina 40% 17.99 Platina

  29,99

Trouwe-Ledenvoordeel

Bij ANWB waarderen we onze leden. Daarom ontvang je met Trouwe Leden Voordeel meer korting naar mate je langer lid bent! Zo shop je nog voordeliger bij ANWB. De artikelen met Trouwe-Ledenvoordeel wisselen regelmatig en sluiten meestal aan op het seizoen. Zo geniet je het hele jaar van aantrekkelijk voordeel op handige artikelen.

Ons Trouwe-Ledenvoordeel ontvang je automatisch wanneer je lid bent van ANWB. Voor slechts 15.- per jaar ben je al ANWB-lid. Nog geen lid, maar zie je zulk voordeel ook wel zitten? Plaats dan nu de gewenste artikelen in je winkelmand en word tijdens het afrekenen lid. De korting wordt dan direct verrekend. Wanneer de korting meer dan 15.- is heb je de lidmaatschapsbijdrage al meteen terug verdiend. Word nu lid en profiteer ook van Trouwe-Ledenvoordeel.

Trouwe-Ledenvoordeel bij ANWB

Het Trouwe-Ledenvoordeel geldt in de winkels én online in de webwinkel. In de winkels wordt de korting automatisch verrekend bij het tonen van de lidmaatschapspas. Online heb je een code nodig om het Trouwe-Ledenvoordeel te verzilveren. Bij het artikel staat welke code geldig is op elke kaartkleur. Zoek je kaartkleur op en bekijk hoeveel jouw Trouwe-Ledenvoordeel is.

Mis geen enkel Trouwe Leden Voordeel

Altijd op de hoogte zijn van ons Trouwe-Ledenvoordeel? Download dan nu de ANWB Ledenvoordeel app. Hier vind je altijd al het Trouwe-Ledenvoordeel bij elkaar. Niet alleen op ons winkel assortiment, maar ook voordelige dagjes uit en andere voordelen.

Webwinkel contact & service

Meld je aan en ontvang € 5.- cadeautegoed*

Ja, ik wil ANWB Ledenvoordeel ontvangen en geef de ANWB toestemming mij per e-mail te benaderen over ledenvoordelen. *alleen voor leden

Veilig en betrouwbaar

Deel deze pagina