Leidraad voor het Vaarbewijs

SKU# 9789064106361

Geef als eerste een review
Cursusboek voor Klein Vaarbewijs 1 en 2.
Meer informatie over dit product
Leden 19,99
Niet leden 19,99

1-2 werkdagen

Verzendkosten worden zichtbaar in je winkelmandje

Verschillende bezorgmogelijkheden

Productinformatie
Een schipper van een schip, dat sneller kan varen dan 20 km per uur, of dat langer is dan 15 meter, moet in het bezit zijn van een geldig vaarbewijs. Dit cursusboek sluit aan op de nieuwste exameneisen zoals die door de Stichting Vaarbewijs- en Marifoonexamens (VAMEX) zijn vastgesteld. Aan de hand van de exameneisen heeft de examencommissie een 'afbakening' opgesteld. De examencommissie zal zich bij de vraagstelling voor het examen Klein Vaarbewijs beperken tot de onderwerpen die in de afbakening zijn genoemd. U vindt in dit boek de complete examenstof van Vaarbewijs I en II. (zie www.vamex.nl) Dit cursusboek is het resultaat van jarenlange lespraktijk. Waarbij opmerkingen en vragen van cursisten in belangrijke mate hebben bijgedragen aan de ontwikkeling van vorm en inhoud. De tekst is voorzien van duidelijke illustraties. Bovendien zijn losse kaartfragmenten van Markermeer en Waddenzee (examenkaarten) toegevoegd.
Specificaties
EAN: 9789064106361
Aantal pagina's: 256
Schrijf als eerste een review over Leidraad voor het Vaarbewijs Door een review te schrijven help je je mede shoppers bij het vinden van geschikte producten.
Vragen over uw bestelling? Gebruik het contactformulier

Webwinkel contact & service

Meld je aan en ontvang € 5.- cadeautegoed*

Ja, ik wil ANWB Ledenvoordeel ontvangen en geef de ANWB toestemming mij per e-mail te benaderen over ledenvoordelen. *alleen voor leden

Veilig en betrouwbaar

Deel deze pagina