Leuk kamperen!

SKU# 9789402111798

Geef als eerste een review
Leden 14,95
Niet leden 14,95

1-2 werkdagen

Verzendkosten worden zichtbaar in je winkelmandje

Verschillende bezorgmogelijkheden

Productinformatie
Palle van der Lijke (51) kampeert al zijn hele leven, voornamelijk in Frankrijk. In dit boek heeft hij zijn avonturen gebundeld in een reeks korte verhalen. In het verhaal 'barbecue' leren we dat er grote verschillen bestaan tussen de Fransen en de rest van de wereld. Tijdens het boodschappen doen in een supermarché in Vence blijkt het nog niet zo gemakkelijk het juiste wc-papier te kiezen en worden we bedolven onder de soorten olijfolie. Terug op de camping probeert een jong stel een nieuwe tent op te zetten. De paniek is groot als er een twintigtal stokken overblijft. Het overbodige tentdoek wordt dan maar achter de tent gefrommeld... Leuk... kamperen! is een boek voor echte kampeerders, hoewel niet-kampeerders er zeker ook plezier aan zullen beleven.
Specificaties
EAN: 9789402111798
Aantal pagina's: 88
Schrijf als eerste een review over Leuk kamperen! Door een review te schrijven help je je mede shoppers bij het vinden van geschikte producten.
Vragen over uw bestelling? Gebruik het contactformulier

Webwinkel contact & service

Meld je aan en ontvang € 5.- cadeautegoed*

Ja, ik wil ANWB Ledenvoordeel ontvangen en geef de ANWB toestemming mij per e-mail te benaderen over ledenvoordelen. *alleen voor leden

Veilig en betrouwbaar

Deel deze pagina