Lonely Planet USA

SKU# 9781786574480

Geef als eerste een review
Praktische reisgids voor de zelfstandige reiziger. Met tips van insiders.
Meer informatie over dit product
Leden 25,95
Niet leden 25,95

1-2 werkdagen

Verzendkosten worden zichtbaar in je winkelmandje

Verschillende bezorgmogelijkheden

Productinformatie

Lonely Planet USA

Deze gids brengt de lezer met behulp van de rijke verscheidenheid aan amusement en spektakels die worden aangeboden naar de kern van de Amerikaanse belevenis. Van de beste stranden tot de beste plekken om naar Bluegrass te luisteren, de Redwood bossen tot de beste restaurants in steden. Bevat een gedetailleerde kaart van New York City's Central Park.
Staar in de kilometerslange kloven van de Grand Canyon, pak een iconische Hawaiaanse golf, of laat de zwoele zuidelijke muziek en eten je verroeren. Dit allemaal met je vertrouwde reis genoot! Ga naar de kern van “The USA” en begin je reis meteen! In Lonely Planet USA Travel Guide; gekleurde kaarten, afbeeldingen en reisroutes. Alles voor jouw reis op maat met jouw persoonlijke voorkeuren en behoeftes. De beste tips om tijd en geld te besparen, rond te reizen als een local, en drukte en probleem plekken te vermijden. Essentiele info bij de hand – openingstijden, telefoonnummers, websites, vervoertips en prijzen.

Specificaties
EAN: 9781786574480
Thema: Reizen en talen
Categorie: Landgids
Aantal pagina's: 1216
Continent: Noord Amerika
ISBN: 9781786574480
Land: Verenigde Staten
Afmetingen (lxbxh): 199 x 133 x 53 mm
Binding: Paperback
Merk: Lonely Planet
Schrijf als eerste een review over Lonely Planet USA Door een review te schrijven help je je mede shoppers bij het vinden van geschikte producten.
Vragen over uw bestelling? Gebruik het contactformulier

Webwinkel contact & service

Meld je aan en ontvang € 5.- cadeautegoed*

Ja, ik wil ANWB Ledenvoordeel ontvangen en geef de ANWB toestemming mij per e-mail te benaderen over ledenvoordelen. *alleen voor leden

Veilig en betrouwbaar

Deel deze pagina