Belangrijk: ANWB winkels tijdelijk gesloten; webwinkel blijft geopend; mogelijk langere levertijd bestellingen.  Meer informatie

Maatregelen Coronavirus

ANWB sluit winkels

Na zorgvuldige overweging heeft ANWB besloten haar winkels te sluiten. Wij hebben zo lang mogelijk onze winkels opengehouden, om onze leden van dienst te zijn en hun vragen zo goed mogelijk te beantwoorden. De huidige omstandigheden en recente ontwikkelingen hebben ons doen besluiten om de deuren van onze winkels te sluiten.

We zijn trots op de geweldige inzet van onze medewerkers in de winkels die in deze onzekere tijd onze leden met raad en daad hebben bijgestaan. Wij hopen u snel in goede gezondheid weer te mogen ontvangen in onze winkels.

Langere levertijd bestellingen

PostNL heeft gezondheid en veiligheid voorop staan voor haar medewerkers. Hierdoor kan het voorkomen dat je pakketje later wordt geleverd dan verwacht. Meer informatie vind je op de site van PostNL.

Tijdelijk voor leden: gratis verzending vanaf 20,-

Uiteraard is onze online winkel altijd geopend zoals je van ons gewend bent. Je vindt hier alles om te kunnen genieten van een wandeling in de frisse lucht of de voorjaarszon in je eigen achtertuin. We leveren jouw bestelling vanaf een besteding van 20,- gratis bij jou thuis af. Je kunt je bestelling nu ook tot 30 dagen na aankoop bij ons retourneren.

Zo proberen ook wij onze bijdrage te leveren aan het bestrijden van het coronavirus.

Webwinkel contact & service

Meld je aan en ontvang € 5.- cadeautegoed*

Ja, ik wil de ANWB Winkel nieuwsbrief ontvangen en geef de ANWB toestemming mij per e-mail te benaderen over de beste acties en kortingen uit de ANWB (Web)winkel. *alleen voor leden

Veilig en betrouwbaar

Deel deze pagina