Markeringsbord Italië- Spanje

SKU# 8719497088669

• Gemaakt van aluminium
• Aan beide zijden voorzien van reflecterend materiaal
• Toegstaan in Italië en Spanje
• Exclusief bevestigingsmateriaal

Meer informatie over dit product
Leden 26,99
Niet-leden 29,99

  • Levertijd 1 - 3 werkdagen
  • Voor leden: Gratis verzending vanaf 40,-
  • 30 dagen bedenktijd en gratis retourneren
Productinformatie

Dit aluminium markeringsbord is toegstaan in Italië en Spanje. Het bord is aan beide zijden voorzien van reflecterend materiaal. Het markeringsbord wordt geleverd exclusief bevestigingsmateriaal.

Regels Italië

Op lading dat naar achteren uitsteekt, moet altijd een markeringsbord zitten. De lading moet goed zichtbaar zijn en mag niet naar voren uitsteken. In de breedte mag de lading maximaal 30 cm uitsteken. Fietsen mogen echter niet uitsteken. Het bord moet aan verschillende eisen voldoen, zo moeten er 5 rode en witte strepen op staan en moet de afmeting 50×50 cm zijn. Je hebt 2 borden nodig als de lading de hele breedte van het voertuig inneemt. In het donker moet ook een rood licht op het markeringsbord zitten.

Regels Spanje

Lading mag in de breedte niet uitsteken en er is een maximum lengte van 2,55 m. Breng in Spanje een markeringsbord aan op lading dat naar achteren uitsteekt. Dit is ten alle tijden verplicht. Het bord moet een afmeting hebben van 50×50 cm met diagonaal 3 rode en witte strepen. Je hebt 2 borden nodig als de lading de hele breedte van het voertuig inneemt. Lading mag naar achteren uitsteken, maar niet meer van 10% van de lengte van je camper.

Specificaties
Geschikt voor: Auto
Afmetingen (lxbxh): 50 x 50 cm
Garantie: 1 jaar
EAN: 8719497088669

3 reviews over Markeringsbord Italië- Spanje

Mariette Brom
5 5

Noodzakelijk bord voor Italië, handig te bevestigen en degelijk materiaal

Ben stammen
5 5

Goede kwaliteit, metaal, heldere krasvaste markeringen beide zijden voor Italië en Spanje

Berny
4 5

Prima markeringsbord. Niks mis mee. Voor Spanje hebben we hem gebruikt. Voor Italië gaat dit jaar niet door. Jammer dat alleen die 2 landen zo’n bord eisen. Één Europa.

Webwinkel contact & service

Meld je aan en ontvang € 5.- cadeautegoed*

Ja, ik wil de ANWB Winkel nieuwsbrief ontvangen en geef de ANWB toestemming mij per e-mail te benaderen over de beste acties en kortingen uit de ANWB (Web)winkel. *alleen voor leden

Veilig en betrouwbaar

Deel deze pagina