Kom naar de ANWB experience store Neude!

Beleef je droomreis in virtual reality of vind je volgende bestemming op de interactieve wereldkaart. Ben je op zoek naar wandelschoenen? Probeer ze uit op de loopbaan. Een kop koffie met iets lekkers? Geniet ervan in het café! Of kom langs voor een inspirerende workshop. Ons team staat voor je klaar in de nieuwe ANWB experience store in Utrecht.

Kom nu naar de winkel en maak gebruik van de voordeelcoupons! Laat de geprinte coupon of de coupon op je telefoon zien.

Shop nu in de webwinkel

ANWB Winkel

Zodra je binnenkomt merk je het direct: de nieuwe winkel is extra overzichtelijk en heeft alles wat je zoekt. Van autovignetten, koffers, reisgidsen tot en met de nieuwste Human Nature outdoorcollectie. Alles om je voor te bereiden op je vakantie of dagje uit.

ANWB Café

Op de eerste verdieping vind je het café. De lekkerste plek om te genieten van een heerlijke kop koffie, gebak of een uitgebreide lunch. Het café is ook de plek om verhalen uit te wisselen, te werken of even je e-mail te checken met gratis wifi. Maak nu gebruik van de actie: “koffie met domtorentje*voor slechts 3,50”.

Workshops

In het café organiseren we interessante lezingen en workshops, zoals een workshop fotograferen met je smartphone, reisinspiratiemiddagen of uitleg over elektrische auto’s. Bekijk het programma en meld je aan op anwb.nl/cafe

ANWB Reisbureau

Op dezelfde verdieping vind je het reisbureau, waar onze reisadviseurs je verrassen met allerlei bijzondere bestemmingen. Je kunt er terecht met al je reisvragen en ze helpen je graag bij het boeken van een reis. Ontvang nu bij een boeking** een ANWB Extra Reisgids naar keuze gratis! Klik hier voor de coupon.

Kom snel langs en ontdek zelf wat de ANWB experience store in Utrecht je te bieden heeft!
Neude 23, 3512 AE Utrecht

* Geldig van 26-11 t/m 9-12 tegen inlevering van de coupon. Geldt voor alle koffies m.u.v. specials en grote formaten. Niet in combinatie met andere acties.
** Geldig van 26-11 t/m 16-12 tegen inlevering van de coupon en bij een boeking van minimaal 400,- bij het ANWB Reisbureau Neude Utrecht. Niet geldig in combinatie met andere acties.

Webwinkel contact & service

Meld je aan en ontvang € 5.- cadeautegoed*

Ja, ik wil de ANWB Winkel nieuwsbrief ontvangen en geef de ANWB toestemming mij per e-mail te benaderen over de beste acties en kortingen uit de ANWB (Web)winkel. *alleen voor leden

Veilig en betrouwbaar

Deel deze pagina