Melting Pot - De wereld kookt in België

SKU# 9789460581489

Geef als eerste een review
De wereld kookt in België
Meer informatie over dit product
Leden 19,95
Niet leden 19,95

1-2 werkdagen

Verzendkosten worden zichtbaar in je winkelmandje

Verschillende bezorgmogelijkheden

Productinformatie
20 persoonlijke en eigenzinnige portretten van koks met internationale roots die in Belgie¨ beland zijn, inclusief de meer dan 250 favoriete foodadressen van deze culinaire expats. Chefs en foodies uit 5 continenten leggen hun ziel bloot. Ze delen hun culinaire inspiratiebronnen, hun visie op eten en koken en de reden waarom ze in België beland zijn. Ze delen hun lievelingsadressen: waar eten ze als ze aan hun land denken en heimwee hebben, waar vinden ze authentieke, kwaliteitsvolle producten, waar gaan ze het liefst heen voor een gezellige avond rond de tafel? Met klinkende culinaire namen zoals Braziliaan Marcello Balardin (van OAK in Gent) of Vilhjalmur Sigurdarson uit IJsland (van Souvenir in Ieper), aanstormend talent zoals Tomek Mroszczak (van j.e.f. in Gent) en authentieke culinaire talenten zoals een Iraniër die zijn eigen bier brouwt en een Congolese die uitstekende Moambe serveert. Uitvoerig geïllustreerd met sfeervolle reportagefoto's van Karin De Bruyn. Blogger, columnist en foodie Guido Everaert bouwde een carrie`re op in marketing en communicatie bij onder andere Duval Guillaume en Ogilvy maar gooide het roer om, om zich te kunnen toeleggen op zijn passies: schrijven en bloggen. Dat leidde tot het boek Storytelling - Verhalen maken merken (2014) en een wekelijkse column voor De Morgen Online.
Specificaties
EAN: 9789460581489
Aantal pagina's: 200
Schrijf als eerste een review over Melting Pot - De wereld kookt in België Door een review te schrijven help je je mede shoppers bij het vinden van geschikte producten.
Vragen over uw bestelling? Gebruik het contactformulier

Webwinkel contact & service

Meld je aan en ontvang € 5.- cadeautegoed*

Ja, ik wil ANWB Ledenvoordeel ontvangen en geef de ANWB toestemming mij per e-mail te benaderen over ledenvoordelen. *alleen voor leden

Veilig en betrouwbaar

Deel deze pagina