Onze winkels en klantenservice zijn momenteel telefonisch niet bereikbaar vanwege een landelijke storing. Vragen? Neem contact op via het contactformulier.

Regenkleding

Fiets je door weer en wind? Met een regenjas en regenbroek van AGU blijf je droog. AGU-regenkleding zit comfortabel zodat je vrij kunt bewegen. De regenjassen en -broeken van AGU hebben felle kleuren en reflectoren zodat je goed zichtbaar bent op de fiets. Met de regenkleding van AGU zit je goed beschermd op de fiets.

44 producten

Agu regenkleding

Agu regenkleding is perfect voor het onvoorspelbare Nederlandse weer. De regenkleding van Agu is 100% waterdicht, winddicht én ademend. Je neemt de regenkleding gemakkelijk mee in het compacte opbergzakje in je fietstas of werktas. Zo hoef je nooit meer zonder Agu regenjas of Agu regenbroek te zitten, als het onderweg onverwachts gaat regenen.

Webwinkel contact & service

Meld je aan en ontvang € 5.- cadeautegoed*

Ja, ik wil de ANWB Winkel nieuwsbrief ontvangen en geef de ANWB toestemming mij per e-mail te benaderen over de beste acties en kortingen uit de ANWB (Web)winkel. *alleen voor leden

Veilig en betrouwbaar

Deel deze pagina