ANWB Ontdek

Ga mee op ontdekkingsreis! Met deze gidsen ervaar je de lokale gebruiken en tradities. Praktische gidsen voor individuele reizigers die tips zoeken voor actieve en creatieve bezigheden, eten en drinken, overnachten en uitgaan. Met geselecteerde adressen en een actueel portret van de omgeving. Een handige manier om je reisbestemming te ontdekken.

ANWB Ontdek reisgidsen

5 producten
 • ANWB Ontdek reisgids Denemarken

  Verken Denemarken op een andere manier met de uitgebreide ANWB Ontdek reisgids Denemarken!

  18,50

 • ANWB Ontdek reisgids Oostenrijk

  Laat u verrassen door de favorieten, de lievelingsplekken van de auteur.

  18,50

 • ANWB Ontdek reisgids Andalusië

  ANWB Ontdek reisgids Andalusië - Spanje Verken Andalusië op een andere manier met de uitgebreide ANWB Ontdek reisgids! Natuurlijk mogen Sevilla, Córdoba en Granada niet ontbreken tijdens je rondreis door de streek. Maar ga ook eens van de gebaande paden en maak een rondrit door de witte dorpen van Axarquía, of zoek de schaduw van de duizendjarige olijfbomen van El Rocío. De Ontdek reisgids Andalusië biedt naast praktische tips over campings, vakantiehuizen, hotels en vervoer ook originele ontdekkingstochten door de streek. De auteur laat juist díe plekjes zien waar de andere toeristen aan voorbij lopen. Achter in de handzame gids zit een uitneembare kaart. Kortom: deze reisgids is een onmisbare reisgezel tijdens je reis door Andalusië.

  18,50

 • ANWB Ontdek reisgids Galicië en St. Jacobsroute

  ANWB Ontdek Galicië en St Jacobsroute. Voor de reiziger die meer wil weten.

  18,50

 • ANWB Ontdek reisgids Fuerteventura

  ANWB Ontdek Fuerteventura is de reisgids voor individuele reizigers.

  18,50

ANWB Ontdek reisgidsen

ANWB Ontdek reisgidsen nemen je mee op ontdekkingsreis. Ervaar zelf de lokale gebruiken en tradities. Lees boeiende themaverhalen en leer land, volk en cultuur beter kennen. Speciaal geselecteerde adressen en een actueel portret van een stad of omgeving zijn een handige manier om je reisbestemming te ontdekken.

ANWB Ontdek gidsen

ANWB Ontdek reisgidsen hebben een grote uitneembare kaart, routekaarten en plattegronden. De gidsen staan boordevol tips voor actieve en creatieve bezigheden, eten en drinken, overnachten en uitgaan.

De ANWB Ontdek reisgidsen zijn praktische gidsen voor individuele reizigers die tips zoeken voor genieten en actief bezig zijn. Door het handzame paperback formaat neem je de gidsen makkelijk mee in je tas of rugzak en heb je dus altijd bij de hand.

Ruim assortiment ANWB Ontdek reisgidsen

In de ANWB Webwinkel vind je een ruim assortiment ANWB Ontdek reisgidsen. Met de ANWB Ontdek reisgids in de hand ontdek je de bestemming op een andere manier terwijl je wordt verrast met nieuwe informatie. Of het nu gaat om een stedentrip of een rondreis, er is altijd een ANWB Ontdek reisgids die bij je reis past.

Webwinkel contact & service

Meld je aan en ontvang € 5.- cadeautegoed*

Ja, ik wil ANWB Ledenvoordeel ontvangen en geef de ANWB toestemming mij per e-mail te benaderen over ledenvoordelen. *alleen voor leden

Veilig en betrouwbaar

Deel deze pagina