Baggallini

Dit merk combineert ontwerp, functie en stijl tot een perfecte mix. Ontworpen door twee stewardessen voldoen deze praktische handtassen aan alle behoeften voor iedere reiziger.

Baggallini

5 producten

Baggallini

Het leven is een reis! De twee stewardessen die Baggallini hebben opgericht weten er alles van. Ze waren op zoek naar een reisgenoot met veel zakken om ze van plek naar plek te helpen. Uiteraard moest deze wel stijlvol zijn. Bij een volgende reis vonden ze mensen die hen konden helpen om precies de tas die zij voor ogen hadden te maken. Al snel wilde hun collega's en passagiers weten waar ze hun tassen vandaan hadden.

Twintig jaar later zijn de Baggallini tassen die ze maken nog steeds hard aan het werk voor de dagelijkse reiziger. Hun Baggs zijn prachtig georganiseerd en helpen hun eigenaars van plaats naar plaats te gaan. Dus of je dag nu vijf uren of vijf tijdzones kost, onze Baggallini tassen helpen je moeiteloos er doorheen.

Baggallini staat vooral bekend om het stijlvolle en praktische ontwerp. De tassen zijn ideaal voor dagelijkse reizigers. De ANWB Webwinkel heeft Baggallini tassen verkrijgbaar in verschillende kleuren en patronen, die passen bij de persoonlijke stijl van elke vrouw.

Webwinkel contact & service

Meld je aan en ontvang € 5.- cadeautegoed*

Ja, ik wil de ANWB Winkel nieuwsbrief ontvangen en geef de ANWB toestemming mij per e-mail te benaderen over de beste acties en kortingen uit de ANWB (Web)winkel. *alleen voor leden

Veilig en betrouwbaar

Deel deze pagina