Crespo

De kampeermeubels van Crespo zijn lichtgewicht, compact en hebben een zeer hoog zitcomfort. Kortom, alles waaraan een campingstoel moet voldoen. Het Spaanse merk staat bekend om de ergonomische gevormde kampeerstoelen gemaakt van luxe materialen, die jarenlang meegaan op de camping.

41 producten

Crespo lichtgewicht campingstoelen

Crespo stoelen zijn gemaakt van lichtgewicht aluminium en hierdoor zitten ze niet alleen heel lekker, maar kun je de kampeerstoelen ook gemakkelijk meenemen, oppakken en opbergen. Handig, als je rondtrekt en op verschillende campings verblijft tijdens je vakantie. Crespo heeft vele verschillende soorten campingstoelen: standenstoelen, relaxstoelen, strandstoelen en ligbedden: op welke Crespo campingstoel ga jij je vakantie doorbrengen?

Crespo kampeermeubel accessoires

Ben je op zoek naar een hoes voor je Crespo standenstoel, tafel of relaxstoel om ze te beschermen tegen regen, zweet of fel zonlicht? Wij hebben naast Crespo campingstoelen ook diverse Crespo kampeermeubel hoezen in het assortiment.

Webwinkel contact & service

Meld je aan en ontvang € 5.- cadeautegoed*

Ja, ik wil de ANWB Winkel nieuwsbrief ontvangen en geef de ANWB toestemming mij per e-mail te benaderen over de beste acties en kortingen uit de ANWB (Web)winkel. *alleen voor leden

Veilig en betrouwbaar

Deel deze pagina