Granger's

Wandelschoenen

 

Geniet je nog meer van het buitenleven en onderhoud je outdoorkleding en wandelschoenen optimaal met de onderhoudsproducten van Grangers.

De producten van Grangers zijn gemaakt op waterbasis, goed voor je spullen en niet belastend voor het milieu. De ruime keuze aan outdoor onderhoudsproducten zorgen ervoor dat je kleding en schoenen langer meegaat en waterproof blijven. Bekijk het assortiment en kies het product dat je nodig hebt.

11 producten

Grangers

Met Grangers nieuwe technologieën geniet je nog meer van het buitenleven, om de slechtste weersomstandigheden beter tegen te gaan. Het assortiment bestaat uit verschillende Grangers onderhoudsproducten voor kleding en schoenen.

De Grangers onderhoudsproducten zijn gemaakt op waterbasis en hierdoor niet belastend voor het milieu. Ze zorgen ervoor dat de stof zijn oorspronkelijke eigenschappen terug krijgt.

Ruim assortiment Grangers onderhoudsproducten

De ANWB Webwinkel biedt een ruime keuze Grangers onderhoudsproducten aan. Er zijn onderhoudsproducten voor alle soorten kleding die de technische eigenschappen van kledingstukken niet beïnvloedt.

Geniet langer van een wandeling met de Grangers onderhoudsproducten voor alle typen schoenen. Deze maken je schoenen weer waterafstotend en vuilwerend, zodat ze langer meegaan.

Grangers kopen

Dankzij ons ruime assortiment van de Grangers vind je altijd de juiste onderhoudsproducten voor je kleding en schoenen. De Grangers onderhoudsproducten zijn milieuvriendelijk. Bekijk ons assortiment en kies het Grangers onderhoudsproduct dat je nodig hebt.

Webwinkel contact & service

Meld je aan en ontvang € 5.- cadeautegoed*

Ja, ik wil de ANWB Winkel nieuwsbrief ontvangen en geef de ANWB toestemming mij per e-mail te benaderen over de beste acties en kortingen uit de ANWB (Web)winkel. *alleen voor leden

Veilig en betrouwbaar

Deel deze pagina