Granger's

De producten van Granger's zijn gemaakt op waterbasis, goed voor je spullen en niet belastend voor het milieu. De ruime keuze aan Granger’s onderhoudsproducten zorgen ervoor dat je kleding en schoenen langer meegaan, mooi en waterproof blijven. Bekijk het assortiment en kies het product dat je nodig hebt.

Granger's

7 producten

Granger's

Met Granger’s nieuwe technologieën geniet je nog meer van het buitenleven, om de slechtste weersomstandigheden beter tegen te gaan. Het assortiment bestaat uit verschillende Granger’s onderhoudsproducten voor kleding en schoenen.

De Granger’s onderhoudsproducten zijn gemaakt op waterbasis en hierdoor niet belastend voor het milieu. Ze zorgen ervoor dat de stof zijn oorspronkelijke eigenschappen terug krijgt.

Ruim assortiment Granger’s onderhoudsproducten

De ANWB Webwinkel biedt een ruime keuze Granger’s onderhoudsproducten aan. Er zijn onderhoudsproducten voor alle soorten kleding die de technische eigenschappen van kledingstukken niet beïnvloedt.

Geniet langer van een wandeling met de Granger’s onderhoudsproducten voor alle typen schoenen. Deze maken je schoenen weer waterafstotend en vuilwerend, zodat ze langer meegaan.

Granger’s kopen

Dankzij ons ruime assortiment van de Granger’s vind je altijd de juiste onderhoudsproducten voor je kleding en schoenen. De Granger’s onderhoudsproducten zijn milieuvriendelijk. Bekijk ons assortiment en kies het Granger’s onderhoudsproduct dat je nodig hebt.

Webwinkel contact & service

Meld je aan en ontvang € 5.- cadeautegoed*

Ja, ik wil ANWB Ledenvoordeel ontvangen en geef de ANWB toestemming mij per e-mail te benaderen over ledenvoordelen. *alleen voor leden

Veilig en betrouwbaar

Deel deze pagina