Hapro dakkoffers

Er zijn geen producten die overeenkomen met de selectie.

Hapro dakkoffer – Diverse formaten en uitvoeringen

U gaat met de auto op vakantie richting de zon en u wilt op een snelle en eenvoudige manier veel extra opbergruimte creëren. Dan is een Hapro dakkoffer een prima oplossing. Deze kwalitatief goede dakkoffers hebben een mooie vormgeving en zijn eenvoudig te monteren.

Hapro dakkoffers exclusief verkrijgbaar in de webwinkel

In onze webwinkel kunt u kiezen uit diverse modellen Hapro dakkoffers, zoals o.a. de Traxer en de Zenith. De Hapro Traxer is een ruime en fraai vormgegeven dakkoffer, ontworpen voor ondernemende en avontuurlijke trips met het hele gezin. De Zenith is Hapro’s onbetwiste topmodel. Voor elk formaat en type dakkoffer kun u bij ons terecht.

Uw Hapro dakkoffer eenvoudig monteren

Het monteren van een dakkoffer op uw auto is eenvoudig met de Hapro Cronos dakdragers. Deze dakdragers zijn geschikt voor veel verschillende typen auto’s met dakreling. Ze zijn snel en eenvoudig te bevestigen, zonder dat u ook maar één stuk gereedschap nodig heeft. In onze webwinkel kunt u kiezen uit de Cronos 109 en Cronos 125.

Webwinkel contact & service

Meld je aan en ontvang € 5.- cadeautegoed*

Ja, ik wil de ANWB Winkel nieuwsbrief ontvangen en geef de ANWB toestemming mij per e-mail te benaderen over de beste acties en kortingen uit de ANWB (Web)winkel. *alleen voor leden

Veilig en betrouwbaar

Deel deze pagina