Het is druk in onze webwinkel! Momenteel hanteren we een levertijd van 4-8 werkdagen | Lees meer over de coronamaatregelen

Hövding

Hövding biedt een superieure bescherming in vergelijking met normale fietshelmen. De Hövding fietsairbag blaast op tijdens extreme bewegingen. Dit wordt aangestuurd door sensoren die abnormale bewegingen van de fietser waarnemen.

Hövding

Er zijn geen producten die overeenkomen met de selectie.

Hövding

Hövding heeft het unieke fietsairbag ontwikkeld die iedereen graag draagt. De fietsairbag biedt een superieure bescherming tegen hoofdletsel.

Hövding biedt tot wel acht keer een betere bescherming aan in vergelijking met traditionele fietshelmen. Dit is volgens een test uitgevoerd aan de Stanford University in 2016.

Hövding kopen

Voor de bescherming van je fietsairbag heeft Hövding stoere covers in het assortiment. Deze zijn gemaakt van comfortabel materiaal, dat prettig om de nek zit. De cover beschermt je fietsairbag ook nog eens optimaal.

Webwinkel contact & service

Meld je aan en ontvang € 5.- cadeautegoed*

Ja, ik wil de ANWB Winkel nieuwsbrief ontvangen en geef de ANWB toestemming mij per e-mail te benaderen over de beste acties en kortingen uit de ANWB (Web)winkel. *alleen voor leden

Veilig en betrouwbaar

Deel deze pagina