Michelin

Het merk dat bekend staat voor het produceren van de bekende wegenkaarten met het wereldberoemde mascotte, de Michelinmannetje. De wegenkaarten bevatten toeristische informatie, plaatsnamenregister, een afstandentabel en een selectie van de mooiste plekken.

Michelin Wegenkaarten

53 producten
Pagina:
  1. 1
  2. 2

Michelin wegenkaarten

Michelin wegenkaarten zijn handig om mee te nemen op reis. Michelin produceert wegenkaarten in de eerste plaats van Frankrijk, maar nu ook voor het grootste deel van Europa en zelfs landen daarbuiten.

Alle Michelin wegenkaarten bevatten toeristische informatie, plaatsnamenregister, een afstandentabel en een selectie van de mooiste plekken.

Michelin wegenkaart kopen

De ANWB Webwinkel biedt een ruime keuze Michelin wegenkaarten aan. De Michelin wegenkaarten zijn gedetailleerd, nauwkeurig en praktisch. Naast de hoofdwegen, staan er ook alternatieve routes in. Bekijk het ruime assortiment en kies de Michelin wegenkaart die je nodig hebt.

Webwinkel contact & service

Meld je aan en ontvang € 5.- cadeautegoed*

Ja, ik wil de ANWB Winkel nieuwsbrief ontvangen en geef de ANWB toestemming mij per e-mail te benaderen over de beste acties en kortingen uit de ANWB (Web)winkel. *alleen voor leden

Veilig en betrouwbaar

Deel deze pagina