Protest

Het merk dat gespecialiseerd is in het ontwerpen van trendy en functionele skikleding voor iedereen die er goed uit wil zien om op wintersport te gaan. Protest heeft ook een zomercollectie die bestaat uit hippe badkleding, waaronder slippers die je bij ons kunt vinden. Iedere collectie bestaat uit verschillende lijnen voor mannen, vrouwen, jongens en meisjes.

Protest

Er zijn geen producten die overeenkomen met de selectie.

Protest

Protest is een design-georiënteerd boardwear bedrijf uit Nederland en opgericht door een groep snowboarders. Het kleding merk is specifiek gericht op de surf- en snowboarders. Protest ontwerpt trendy en functionele kleding op maat voor iedereen die plezier wil hebben en er goed uit wil zien.

Protest kopen

Protest maakt gebruik van waterproof en ademende materialen om de functionaliteit van kleding te beschermen. De kleding van Protest heeft een uniek design met de laatste trends in stijl en kleuren. Er wordt veel gebruik gemaakt van verschillende details zoals: materialen, ritsen, toepassingen, borduursels, steeksels, stoffen, texturen, afwerkingen en wassingen.

Vind jouw perfecte Protest outfit bij de ANWB Webwinkel. Iedere collectie bestaat uit lijnen voor mannen, vrouwen, jongens en meisjes.

Webwinkel contact & service

Meld je aan en ontvang € 5.- cadeautegoed*

Ja, ik wil de ANWB Winkel nieuwsbrief ontvangen en geef de ANWB toestemming mij per e-mail te benaderen over de beste acties en kortingen uit de ANWB (Web)winkel. *alleen voor leden

Veilig en betrouwbaar

Deel deze pagina