Thule fietsendragers

9 producten

Thule fietsendrager online bestellen bij ANWB

Op vakantie uw eigen fietsen meenemen gaat heel gemakkelijk met de Thule fietsendragers. Kies met model fietsendrager die bij u past en bestel uw Thule fietsendrager online bij ANWB!

Verschillende modellen Thule fietsendragers

In de ANWB webwinkel hebben we een ruim aanbod van Thule fietsendragers: er zijn fietsdragers die op de trekhaak gemonteerd worden. Heeft u geen trekhaak op uw auto? Geen probleem, u kunt kiezen voor een dakfietsdrager of een kofferklepfietsdrager. Deze fietsdragers hebben geen trekhaak nodig voor de montage.  

Bekijk hier onze andere merken fietsendragers:
Hapro fietsendragers
Twinny Load fietsendragers
Travel & Co fietsendragers

Bekijk alle fietsendragers en accessoires.

Thule fietsendragers voor elektrische fietsen

Ook uw elektrische fiets neemt u mee op een Thule fietsendrager. Een aantal Thule modellen in ons assortiment zijn geschikt voor elektrische fietsen. Bijvoorbeeld de  Thule Europower is geschikt voor elektrische fietsen. Bekijk de diverse modellen en kies de Thule fietsendrager die bij u past.

Uw Thule fietsendrager online bestellen met ledenvoordeel

Wanneer u een Thule fietsendrager wilt aanschaffen is het belangrijk rekening te houden met een aantal zaken. Wat voor type fietsen wilt u bijvoorbeeld gaan vervoeren? En hoeveel fietsen wilt u mee kunnen nemen? Daarnaast is het bij de keuze voor een fietsendrager van belang of u een trekhaak op uw auto heeft. Als u graag de kofferbak bereikbaar wilt houden is een fietsdrager met een kantelsysteem een uitkomst. Deze fietsdragers kunt u zo kantelen dat u gemakkelijk bij uw bagage in de kofferbak kunt. Door de bijgeleverde handleiding is uw fietsdrager eenvoudig te monteren. Neem een kijkje in ons ruime assortiment en bestel uw Thule fietsendrager direct online.

Webwinkel contact & service

Meld je aan en ontvang € 5.- cadeautegoed*

Ja, ik wil de ANWB Winkel nieuwsbrief ontvangen en geef de ANWB toestemming mij per e-mail te benaderen over de beste acties en kortingen uit de ANWB (Web)winkel. *alleen voor leden

Veilig en betrouwbaar

Deel deze pagina