Thule skiboxen

Er zijn geen producten die overeenkomen met de selectie.

Thule skibox– Voor een efficiënter ruimtegebruik

Met een Thule skibox creëert u op een snelle en eenvoudige manier veel extra opbergruimte. U kunt alle bagage meenemen voor voor uw skivakantie. Alle snowboards, ski´s en overige bagage gaan voortaan makkelijk mee. De skiboxen van Thule zijn sterk genoeg om alle weersomstandigheden te doorstaan en staan bekend om hun goede stroomlijning. Hierdoor hoeft u zich geen zorgen te maken over brandstofverbruik en windgeruis.

Thule skiboxen. Exclusief verkrijgbaar in de webwinkel

In onze webwinkel kunt u kiezen uit diverse modellen Thule skiboxen, zoals de Motion en de Pacific. Deze modellen kunnen van beide kanten worden geopend waardoor u eenvoudig kunt laden en lossen. Meerdere vergrendelingspunten zorgen voor maximale veiligheid en diefstalbeveiliging. Het Power Click of Fast Grip snelmontagesyteem zorgt voor eenvoudige bevestiging. Voor elk formaat en type skibox kunt u bij ons terecht.

Uw Thule skibox eenvoudig monteren

Het monteren van een skibox op uw auto is eenvoudig met de Thule SmartRack dakdragers. Deze dakdragers zijn geschikt voor veel verschillende typen auto’s met dakreling. In onze webwinkel kunt u kiezen uit de SmartRack 120 en 127.

Webwinkel contact & service

Meld je aan en ontvang € 5.- cadeautegoed*

Ja, ik wil de ANWB Winkel nieuwsbrief ontvangen en geef de ANWB toestemming mij per e-mail te benaderen over de beste acties en kortingen uit de ANWB (Web)winkel. *alleen voor leden

Veilig en betrouwbaar

Deel deze pagina