Veilig en vertrouwd winkelen in onze ANWB winkels. Bekijk hier de Coronamaatregelen.

Met de camper door Portugal

SKU# 9789491856143

In deze gids reis je mee met het auteursechtpaar Mike en Loes Bisschops, die met de camper door Portugal trokken, van Noord naar Zuid.
Meer informatie over dit product
Leden 18,95
Niet-leden 18,95

  • Levertijd 1-3 werkdagen
  • Voor leden: Gratis verzending vanaf 30,-
  • 30 dagen bedenktijd en gratis retourneren
Productinformatie

Met de camper door Portugal

Met hun ruim 30 jaar ervaring in de reisjournalistiek, nemen ze je mee op een boeiende zwerftocht langs kastelen, kerken en kloosters in alle delen van het land. De geschiedenis van het katholieke Portugal, met zijn rijke en vaak oorlogszuchtige koningen, is overal tastbaar aanwezig. In monumenten met een unieke Portugese bouwstijl, bedevaartkerken met rijk versierde bordessen en honderden meters hoge trappen, en kastelen van zeer uitzinnige proporties.

Ook de populaire steden Porto, Coimbra en Lissabon komen uitgebreid aan bod, evenals de mooie rotskusten en stranden van de Algarve. Deze reisgids bevat 208 pagina's met sfeervolle en praktische tekst, goede reisinformatie, recensies van campings en camperplaatsen en honderden fraaie en verhelderende illustraties. Met behulp van routekaarten is een snelle oriëntatie op de te rijden routes mogelijk.

Specificaties
Continent: Europa
ISBN: 9789491856143
Land: Portugal
Thema: Reizen en talen
Binding: Paperback
Verschijningsdatum: Oktober 2017
Categorie: Landgids
Gewicht (kg): 0,469
Afmetingen (lxbxh): 212 x 151 x 16 mm
EAN: 9789491856143

Webwinkel contact & service

Meld je aan en ontvang € 5.- cadeautegoed*

Ja, ik wil de ANWB Winkel nieuwsbrief ontvangen en geef de ANWB toestemming mij per e-mail te benaderen over de beste acties en kortingen uit de ANWB (Web)winkel. *alleen voor leden

Veilig en betrouwbaar

Deel deze pagina