Met de camper door Portugal

SKU# 9789491856143

Geef als eerste een review
In deze gids reis je mee met het auteursechtpaar Mike en Loes Bisschops, die met de camper door Portugal trokken, van Noord naar Zuid.
Meer informatie over dit product
Leden 18,95
Niet leden 18,95

1-2 werkdagen

Verzendkosten worden zichtbaar in je winkelmandje

Verschillende bezorgmogelijkheden

Productinformatie

Met de camper door Portugal

Met hun ruim 30 jaar ervaring in de reisjournalistiek, nemen ze je mee op een boeiende zwerftocht langs kastelen, kerken en kloosters in alle delen van het land. De geschiedenis van het katholieke Portugal, met zijn rijke en vaak oorlogszuchtige koningen, is overal tastbaar aanwezig. In monumenten met een unieke Portugese bouwstijl, bedevaartkerken met rijk versierde bordessen en honderden meters hoge trappen, en kastelen van zeer uitzinnige proporties.

Ook de populaire steden Porto, Coimbra en Lissabon komen uitgebreid aan bod, evenals de mooie rotskusten en stranden van de Algarve. Deze reisgids bevat 208 pagina's met sfeervolle en praktische tekst, goede reisinformatie, recensies van campings en camperplaatsen en honderden fraaie en verhelderende illustraties. Met behulp van routekaarten is een snelle oriëntatie op de te rijden routes mogelijk.

Specificaties
EAN: 9789491856143
Continent: Europa
ISBN: 9789491856143
Land: Portugal
Thema: Reizen en talen
Aantal pagina's: 208
Binding: Paperback
Verschijningsdatum: Oktober 2017
Categorie: Landgids
Afmetingen (lxbxh): 212 x 151 x 16 mm
Schrijf als eerste een review over Met de camper door Portugal Door een review te schrijven help je je mede shoppers bij het vinden van geschikte producten.
Vragen over uw bestelling? Gebruik het contactformulier

Webwinkel contact & service

Meld je aan en ontvang € 5.- cadeautegoed*

Ja, ik wil ANWB Ledenvoordeel ontvangen en geef de ANWB toestemming mij per e-mail te benaderen over ledenvoordelen. *alleen voor leden

Veilig en betrouwbaar

Deel deze pagina