Michelin Groene Reisgids - Rotterdam

SKU# 5410574911933

Michelin
Michelin Groene Reisgids - Rotterdam
Meer informatie over dit product
Leden 10,99
Niet-leden 10,99

  • Levertijd 2 - 3 werkdagen
  • Voor leden: Gratis verzending vanaf 40,-
  • 30 dagen bedenktijd en gratis retourneren
Productinformatie

Rotterdam is de ‘nieuwe Europese hoofdstad van gaafheid’’. Nadat de stad lange tijd werd genegeerd, loopt nu toch langzaam maar zeker iedereen warm voor de stad en de postmoderne energie die ze uitstraalt. Eindelijk!

 

Wereldhavens zijn vaak ook wereldsteden en Rotterdam is wat dat betreft geen uitzondering. De stad wordt door velen gezien als een laboratorium van multiculturalisme op Hollandse wijze. Die diversiteit geeft de stad energie: ze bruist dag en nacht en staat bekend in het hele land, en tot ver daarbuiten, om de nachtclubs, de festivals, de kunstgaleries, de restaurants en de bars. De voormalige havenloodsen op Kop Van Zuid en Katendrecht werden omgevormd tot plekken waar cultuur en festivals een plek vinden. Daardoor bruisen deze wijken als nooit tevoren. U kunt ze gemakkelijk bereiken via de Erasmusbrug, de brug die uitgroeide tot een van de bekendste symbolen van de stad en die een prominente plaats inneemt in de skyline van Rotterdam. De stad is trots op haar kosmopolitisme en haar wolkenkrabbers die een beetje doen denken aan Manhattan. Rotterdam bezit dan ook een stedelijk landschap dat uniek is in Nederland en toont nu wat ze altijd al was: een stad die haar mannetje staat.

Specificaties
Afmetingen (lxbxh): 21,9 x 11,7 x 2,4
Merk: Michelin
Binding: Paperback
Land: Nederland
Regio: Zuid Holland
Continent: Europa
Stad: Rotterdam
ISBN: 5410574911933
Categorie: Stedengids
EAN: 5410574911933

Webwinkel contact & service

Meld je aan en ontvang € 5.- cadeautegoed*

Ja, ik wil de ANWB Winkel nieuwsbrief ontvangen en geef de ANWB toestemming mij per e-mail te benaderen over de beste acties en kortingen uit de ANWB (Web)winkel. *alleen voor leden

Veilig en betrouwbaar

Deel deze pagina