Michelin Groene Reisgids Zuidwest USA

SKU# 9789020972856

Geef als eerste een review
De Groene Gids: de 3-sterrengids De serie Groene Gidsen van Michelin is een beproefde en...
Meer informatie over dit product
Leden 24,99
Niet leden 24,99

  • Levertijd 1-2 werkdagen
  • Verzendkosten worden zichtbaar in je winkelmandje
  • Verschillende bezorgmogelijkheden
Productinformatie
De Groene Gids: de 3-sterrengids De serie Groene Gidsen van Michelin is een beproefde en betrouwbare reisgidsenreeks. Of u nu lekker lang met vakantie gaat of er zomaar even tussenuit trekt, de Groene Gids wijst u de weg naar alle bijzonderheden die uw reisbestemming te bieden heeft op een boeiende, grondige en praktische manier. * Een handige sterrenbeoordeling vertelt u wat de reis of een uitstap waard is . *** de reis waard **een omweg waard * interessant * Dankzij het handige adresboekje bij elke stad hebt u een mooie keuze van eet-,slaap-, winkel- en andere ontspanningsadresjes. * De praktische inlichtingen geven u bijzonder nuttige tips ter voorbereiding van uw reis of uitstap en tal van suggesties om optimaal van uw reis te kunnen genieten. * De grondig uitgewerkte inleiding biedt u alle geografische, historische en culturele achtergrondinformatie over uw reisbestemming. * De heldere cartografie wijst u de weg door middel van stadsplattegronden, plattegroden van bezienswaardigheden, thematische kaarten, kaarten met toeristische rondritten en overzichtskaarten.
Specificaties
EAN: 9789020972856
Thema: Reizen en talen
Categorie: Landgids
Aantal pagina's: 480
Continent: Noord Amerika
ISBN: 9789020972856
Land: Verenigde Staten
Binding: Paperback
Verschijningsdatum: Mei 2012
Merk: Michelin
Schrijf als eerste een review over Michelin Groene Reisgids Zuidwest USA Door een review te schrijven help je je mede shoppers bij het vinden van geschikte producten.
Vragen over uw bestelling? Gebruik het contactformulier

Webwinkel contact & service

Meld je aan en ontvang € 5.- cadeautegoed*

Ja, ik wil ANWB Ledenvoordeel ontvangen en geef de ANWB toestemming mij per e-mail te benaderen over ledenvoordelen. *alleen voor leden

Veilig en betrouwbaar

Deel deze pagina