Michelin wegenkaart Regional 561 Italië noord-west

SKU# 9782067183919

Geef als eerste een review
Scheurvaste regionale wegenkaart Italië noord-west met de streken Piemonte...

Meer informatie over dit product
Leden 9,70
Niet leden 9,70

1-2 werkdagen

Verzendkosten worden zichtbaar in je winkelmandje

Verschillende bezorgmogelijkheden

Productinformatie

Wegenkaart Italië Noord-West 561 Michelin Regional

Scheurvaste regionale wegenkaart Italië noord-west met de streken Piemonte, Valle d’Aosta, Liguria (Ligurië) en Lombardia. 4 talige legenda met uitgebreide informatie. Inclusief register en stadsplattegronden van Torino (Turijn), Milano (Milaan) en Genova (Genua).

De Michelin kaart is actueel, gedetailleerd, nauwkeurig, praktisch en internationaal. De regionale Michelinkaart biedt u: pittoreske routes, een plaatsnamenregister, tabellen met afstanden en reistijden, stadsplattegronden van de belangrijkste steden, nuttige diensten als flitspalen, service- en tankstations en rustplaatsen.

Michelin kaarten worden elk jaar herzien. De kaarten zijn verkrijgbaar in meer dan 40 verschillende bestemmingen en meer dan 270 kaarten. Wegen worden naar verschillende klasse ingedeeld, de interessante mooie routes worden gemarkeerd met een groene streep.

Op de kaart zie je een netwerk van autowegen aangegeven in verschillende kleuren en kruisingen worden aangegeven met nummers. Bestel Michelin wegenkaarten nu online bij ANWB.

Specificaties
EAN: 9782067183919
Afmetingen (lxbxh): 11.0x0.8x25.0
Continent: Europa
Schaal: 1 : 400.000
Land: Italie
ISBN: 9782067183919
Categorie: Wegenkaart
Binding: Kaart
Merk: Michelin
Schrijf als eerste een review over Michelin wegenkaart Regional 561 Italië noord-west Door een review te schrijven help je je mede shoppers bij het vinden van geschikte producten.
Vragen over uw bestelling? Gebruik het contactformulier

Webwinkel contact & service

Meld je aan en ontvang € 5.- cadeautegoed*

Ja, ik wil ANWB Ledenvoordeel ontvangen en geef de ANWB toestemming mij per e-mail te benaderen over ledenvoordelen. *alleen voor leden

Veilig en betrouwbaar

Deel deze pagina