Michelin wegenkaart Regional 562 Italië noord-oost

SKU# 9782067183957

Geef als eerste een review
Scheurvaste regionale autokaart Italië noord-oost met de streken Emilia-Romagna...

Meer informatie over dit product
Leden 9,70
Niet leden 9,70

1-2 werkdagen

Verzendkosten worden zichtbaar in je winkelmandje

Verschillende bezorgmogelijkheden

Productinformatie

Wegenkaart Italië - noord-oost – 562 - Michelin Regional

Scheurvaste regionale autokaart Italië noord-oost met de streken Emilia-Romagna, Friuli-Venezia Guilia, Trentino-Alto Adige, Veneto. 4 talige Legenda met uitgebreide informatie. Inclusief register en stadsplattegronden van Venezia (Venetië), Verona en Bologna.

De Michelin kaart is actueel, gedetailleerd, nauwkeurig, praktisch en internationaal. De regionale Michelinkaart biedt u: pittoreske routes, een plaatsnamenregister, tabellen met afstanden en reistijden, stadsplattegronden van de belangrijkste steden, nuttige diensten als flitspalen, service- en tankstations en rustplaatsen.

Michelin kaarten worden elk jaar herzien. De kaarten zijn verkrijgbaar in meer dan 40 verschillende bestemmingen en meer dan 270 kaarten. Wegen worden naar verschillende klasse ingedeeld, de interessante mooie routes worden gemarkeerd met een groene streep.

Op de kaart zie je een netwerk van autowegen aangegeven in verschillende kleuren en kruisingen worden aangegeven met nummers. Bestel Michelin wegenkaarten nu online bij ANWB.

Specificaties
EAN: 9782067183957
Afmetingen (lxbxh): 11.0x0.8x25.0
Continent: Europa
Schaal: 1 : 400.000
Land: Italie
ISBN: 9782067183957
Binding: Kaart
Merk: Michelin
Schrijf als eerste een review over Michelin wegenkaart Regional 562 Italië noord-oost Door een review te schrijven help je je mede shoppers bij het vinden van geschikte producten.
Vragen over uw bestelling? Gebruik het contactformulier

Webwinkel contact & service

Meld je aan en ontvang € 5.- cadeautegoed*

Ja, ik wil ANWB Ledenvoordeel ontvangen en geef de ANWB toestemming mij per e-mail te benaderen over ledenvoordelen. *alleen voor leden

Veilig en betrouwbaar

Deel deze pagina