Michelin wegenkaart Regional 564 Italië – zuid

SKU# 9782067184039

Michelin
1 review
Scheurvaste regionale autokaart Italië zuid in de omgeving van Catanzaro...

Meer informatie over dit product
Leden 9,70
Niet leden 9,70

  • Levertijd 1-2 werkdagen
  • Verzendkosten worden zichtbaar in je winkelmandje
  • Verschillende bezorgmogelijkheden
Productinformatie

Wegenkaart Italië – zuid – 564 - Michelin Regional

Scheurvaste regionale autokaart Italië zuid in de omgeving van Catanzaro, Potenza, Bari, Campobasso en Napoli. 4 talige legenda met uitgebreide informatie. Inclusief register en stadsplattegrond van Napoli.

De Michelin kaart is actueel, gedetailleerd, nauwkeurig, praktisch en internationaal. De regionale Michelinkaart biedt u: pittoreske routes, een plaatsnamenregister, tabellen met afstanden en reistijden, stadsplattegronden van de belangrijkste steden, nuttige diensten als flitspalen, service- en tankstations en rustplaatsen.

Michelin kaarten worden elk jaar herzien. De kaarten zijn verkrijgbaar in meer dan 40 verschillende bestemmingen en meer dan 270 kaarten. Wegen worden naar verschillende klasse ingedeeld, de interessante mooie routes worden gemarkeerd met een groene streep.

Op de kaart zie je een netwerk van autowegen aangegeven in verschillende kleuren en kruisingen worden aangegeven met nummers. Bestel Michelin wegenkaarten nu online bij ANWB.

Specificaties
EAN: 9782067184039
Afmetingen (lxbxh): 11.0x0.8x25.0
Gewicht (kg): 0,098
Continent: Europa
Verschijningsdatum: Februari 2013
Schaal: 1 : 400.000
Land: Italie
ISBN: 9782067184039
Categorie: Wegenkaart
Binding: Kaart
Merk: Michelin

1 review over Michelin wegenkaart Regional 564 Italië – zuid

Schrijf review
Schrijf een review over Michelin wegenkaart Regional 564 Italië – zuid Door een review te schrijven help je je mede shoppers bij het vinden van geschikte producten.
Vragen over uw bestelling? Gebruik het contactformulier
Eric
Uw beoordeling
4 5

Michelin kaarten beter dan die van de AMWB

Ik ga regelmatig met vrienden op reis en maak gebruik van wegenkaarten. Hierbij hebben we zowel ANWB als Michelin kaarten gebruikt. De Michelin kaarten zijn beter te lezen, en hebben meer informatie. De Michelin kaarten gaan ook langer mee. Bovendien is er meer keuze in het assortiment Michelin kaarten, dus is het prettiger als je bij een merk blijft.

Webwinkel contact & service

Meld je aan en ontvang € 5.- cadeautegoed*

Ja, ik wil de ANWB Winkel nieuwsbrief ontvangen en geef de ANWB toestemming mij per e-mail te benaderen over de beste acties en kortingen uit de ANWB (Web)winkel. *alleen voor leden

Veilig en betrouwbaar

Deel deze pagina