Michelin wegenkaart Regional 578 Spanje zuid

SKU# 9782067184428

Michelin
2 reviews
Scheur vaste regionale autokaart Spanje zuid van de Spaanse streek Andalusië...

Meer informatie over dit product
Leden 9,70
Niet leden 9,70

  • Levertijd 1-2 werkdagen
  • Verzendkosten worden zichtbaar in je winkelmandje
  • Verschillende bezorgmogelijkheden
Productinformatie

Wegenkaart Spanje zuid - 578 - Michelin Regional.

Scheur vaste regionale autokaart Spanje zuid van de Spaanse streek Andalusië met onder andere een stadsplattegrond van Sevilla. 4 talige Legenda met uitgebreide informatie. Inclusief register en stadsplattegronden van Sevilla, Málaga, Granada.

De Michelin kaart is actueel, gedetailleerd, nauwkeurig, praktisch en internationaal. De regionale Michelinkaart biedt u: pittoreske routes, een plaatsnamenregister, tabellen met afstanden en reistijden, stadsplattegronden van de belangrijkste steden, nuttige diensten als flitspalen, service- en tankstations en rustplaatsen.

Michelin kaarten worden elk jaar herzien. De kaarten zijn verkrijgbaar in meer dan 40 verschillende bestemmingen en meer dan 270 kaarten. Wegen worden naar verschillende klasse ingedeeld, de interessante mooie routes worden gemarkeerd met een groene streep.

Op de kaart zie je een netwerk van autowegen aangegeven in verschillende kleuren en kruisingen worden aangegeven met nummers.

Specificaties
EAN: 9782067184428
Regio: Andalusië
Afmetingen (lxbxh): 11.0x0.5x25.0
Gewicht (kg): 91
Continent: Europa
Verschijningsdatum: Februari 2013
Schaal: 1 : 400.000
Land: Spanje
ISBN: 9782067184428
Categorie: Wegenkaart
Binding: Kaart
Merk: Michelin

2 reviews over Michelin wegenkaart Regional 578 Spanje zuid

Schrijf review
Schrijf een review over Michelin wegenkaart Regional 578 Spanje zuid Door een review te schrijven help je je mede shoppers bij het vinden van geschikte producten.
Vragen over uw bestelling? Gebruik het contactformulier
Wim methorst
Uw beoordeling
5 5

Mooi Andalusië

Andalusië is waarschijnlijk de mooiste streek van Spanje. Een prachtig gebied om met de auto te verkennen. Onontbeerlijk hierbij is de Michelin wegenkaart Spanje zuid (578). Een groot voordeel van deze kaart is dat de toeristisch aantrekkelijke routes in groen zijn aangegeven. Een rit plannen is hierdoor heel makkelijk.

René Bolhuis
Uw beoordeling
5 5

De kaart is niet het gebied

"De kaart is niet het gebied" zeggen ze wel eens...
Maar als je deze Michelin 1cm = 4 km open doet dan begint de voorpret die
Andalusië heet. En zie je je zelf al zitten tussen zonovergoten uitgestrekte heuvels, tussen de sinaasappel- en olijfbomen met een bordje tapas op door druiven overdekt een terrasje. Met de kaart op tafel, die vertrouwde Michelinkwaliteit, leesbaar, exact elke steen staat er bijna op. "Het gebied is net zo mooi als de kaart" denk ik dan.

Webwinkel contact & service

Meld je aan en ontvang € 5.- cadeautegoed*

Ja, ik wil de ANWB Winkel nieuwsbrief ontvangen en geef de ANWB toestemming mij per e-mail te benaderen over de beste acties en kortingen uit de ANWB (Web)winkel. *alleen voor leden

Veilig en betrouwbaar

Deel deze pagina