Milieusticker

In steeds meer steden in Duitsland ben je verplicht om een milieusticker op je autoruit te hebben. Bestel ze veilig en vertrouwd bij onze partner TÜV Nederland.

Milieusticker Duitsland


18,15 13,95

Je wordt doorgestuurd naar een partner van de ANWB. Met deze verwijzing van de ANWB betaal je slechts € 13,95 i.p.v. € 18,15.

Milieusticker Duitsland online bestellen

Steeds meer Duitse steden en gebieden hanteren een milieuzone om de luchtkwaliteit in het gebied te bevorderen. Dit wordt ook wel een Umweltzone genoemd. Deze zones worden met borden aangegeven en mag je alleen binnenrijden wanneer je voertuig is voorzien van een milieusticker, een Umweltplaketten, die overeenkomt met de classificatie behorende bij die Umweltzone. Een milieusticker Duitsland is kentekengebonden en koop je gemakkelijk via ANWB bij onze partner TUV Duitsland. Daarnaast profiteer je ook nog eens van ledenvoordeel. Bestel direct een Milieusticker Duitsland online.

Webwinkel contact & service

Meld je aan en ontvang € 5.- cadeautegoed*

Ja, ik wil de ANWB Winkel nieuwsbrief ontvangen en geef de ANWB toestemming mij per e-mail te benaderen over de beste acties en kortingen uit de ANWB (Web)winkel. *alleen voor leden

Veilig en betrouwbaar

Deel deze pagina