MIO Cyclo 200 Benelux

SKU# 5420027526010

23 reviews
Ontdek de Mio Cyclo 200: het gebruiksvriendelijke fietsnavigatieysteem.
Meer informatie over dit product
Leden 139,00
Niet leden 149,00

1-2 werkdagen

Verzendkosten worden zichtbaar in je winkelmandje

Verschillende bezorgmogelijkheden

Productinformatie

MIO Cyclo 200 Benelux

Ontdek de Mio Cyclo 200: het gebruiksvriendelijke fietsnavigatieysteem, optimaal ontworpen voor elke recreatieve fietser op zoek naar de perfecte prijs-kwaliteitverhouding.

Eenvoudig navigeren

Met de Mio Cyclo 200 kunt u eenvoudig navigeren van punt A naar punt B of uw eigen voorkeursroutes volgen. En als u ervoor kiest om de unieke Surprise Me-functie te gebruiken, stippelt de Mio Cyclo 200 drie verrassende fietsroutes uit de basis van de door u gekozen tijd of afstand. Dit is de ideale dunctie voor wie alle lokale routes al denkt te kennen, of voor wie houdt van een verrassing in een onbekende rgio, zonder eerst routes te moeten downloaden. Deze functie biedt voortdurend nieuwe fietsroutes aan, zelfs als u steeds hetzelfde vertrekpunt kiest.

Turn-by navigatie

De turn-by-turn navigatie leidt u moeiteloos en geeft elke instructie aan met een duidelijk geluidssignaal. Met zijn eenvoudige menu-structuur, duidelijke knoppen en groot aanraakscherm van 3,5 inch, dat goed leesbaar is in zonlicht, biedt de Mio Cyclo 200 u optimaal gebruiksgemak.

Waterdichte behuizing

De robuuste waterdichte behuizing (IPX5) zorgt ervoor dat u kunt fietsen in elke soort weersomstandigheden, regen of zonneschijn. Met de herlaadbare batterij met een gebruiksduur van maar liefst 10 uur kunt u lange afstanden afleggen zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over de terugweg. Dankzij de voorgeïnstalleerde nuttige plaatsen (POI's, points of interest), zoals fietsenwinkels, restaurants en locaties voor noodsituaties, kunt u steeds gemakkelijk een plaats vinden om iets te eten of drinken of om een band te vervangen.

De Mio cyclo 200 meet de tijd, de snelheid, de afstand, de hoogte, het calorieverbruik en meer. Met de desktop toepassing kunt u uw gegevens bewaren en uw routegeschiedenis beheren.

waterdicht
Specificaties
EAN: 5420027526010
Merk: MIO
Inclusief: Montage kit (voor op het stuur) en AC + USB charger
Schermformaat: 3 inch (7,6cm)
Activiteit: Fietsen
Dekkingsgebied: Benelux
Garantie: 2 jaar
Montage: Stuur

23 reviews over MIO Cyclo 200 Benelux

Schrijf review
Schrijf een review over MIO Cyclo 200 Benelux Door een review te schrijven help je je mede shoppers bij het vinden van geschikte producten.
Vragen over uw bestelling? Gebruik het contactformulier
Willem P
Uw beoordeling
5 5

Zeer tevreden met de MIO Cyclo 200 Benelux

De MIO Cyclo 200 al een paar keer gebruikt en ik ben er erg tevreden over.
Tevreden inzake; afleesbaarheid (ook in de zon !!), goede navigatie, erg makkelijk te bedienen, goed afleesbaar en goede/handige gebruikersopties.
Ook "verras me" is een erg leuke optie.
Kortom: "waar voor je geld" en "een aanrader voor fietsers in de Benelux".

Silvia
Uw beoordeling
5 5

Makelijk

Goeie fietsnavigatie en makelijk bedienen
Geef mooi aan als afslag en maak geluid
Vandaag voor eerst gebruikt
Waar voor je geld

A.C.Reulen
Uw beoordeling
4 5

Prima toestel Cyclo 200

Een paar weken in bezit en ik ben er gematigd enthousiast over, scherm is (zoals) bij al dit soort apparaten in fel zonlicht vrijwel niet af te lezen.
GPS signaal wordt redelijk snel gevonden en is erg goed, leuke optie is dat er onder de knop "verras me" een drietal alternatieve routes worden gegeven die heel goed bruikbaar zijn.
Hiervoor heb ik een TEASI gehad die een minder duidelijk lettertype gebruikte waardoor de nodige informatie moeilijk leesbaar was, bij dit toestel is het veel beter.(afhankelijk van zonlicht)
Navigatie toets is centraal geplaatst, meest logisch, tevens zijn de signalen helder en duidelijk te horen en te zien, scherm zoomt op belangrijke punten snel in en geeft route goed weer.
Bij afwijken van de geplande route wordt er via beeld en geluid duidelijk aangegeven wat men moet doen, en anders wordt er vrij snel een alternatieve route berekend.
Kortom wat mij betreft een aanrader van de bovenste plank.

Webwinkel contact & service

Veilig en betrouwbaar

Deel deze pagina