MIO Cyclo 300 Navigatie Benelux

SKU# 5420027520896

23 reviews
MIO-fietsnavigatiesysteem met dekking in België, Nederland en Luxemburg.

Meer informatie over dit product
Leden 189,00 169,00
Niet leden 219,00
11%korting

1-2 werkdagen

Verzendkosten worden zichtbaar in je winkelmandje

Verschillende bezorgmogelijkheden

Productinformatie

MIO Cyclo 300 Navigatie Benelux - Online kopen bij ANWB

Maak kennis met de Mio Cyclo 300: het eenvoudig te gebruiken fietsnavigatietoestel voor iedereen die van fietsen houdt. Bestel uw fietsnavigatie nu online bij ANWB.

MIO Cyclo 300 Navigatie – Vertrek en onderweg

Dankzij de vooraf geïnstalleerde fiets- en wegenkaarten kunt u onmiddellijk op weg. En als u wilt, geeft de geïntegreerde auto-navigatiemodus u zelfs turn-by-turn-aanwijzingen tot aan het dichtstbijzijnde vertrekpunt van uw geselecteerde fietsroute. Met de Mio Cyclo 300 kunt u eenvoudig navigeren van punt A naar punt B of uw eigen voorkeursroutes volgen.

Surprise Me™-functie
En als u ervoor kiest om de unieke Surprise Me™-functie te gebruiken, stippelt de Mio Cyclo 300 drie verrassende fietsroutes uit op basis van de door u gekozen tijd of afstand. Dit is de ideale functie voor wie alle lokale routes al denkt te kennen, of voor wie houdt van een verrassing in een onbekende regio, zonder eerst routes te moeten downloaden. Deze functie biedt voortdurend nieuwe fietsroutes aan, zelfs als u steeds hetzelfde vertrekpunt kiest.

Turn-by-turn navigatie
De turn-by-turn navigatie leidt u moeiteloos en geeft elke instructie aan met een duidelijk geluidssignaal. Met zijn eenvoudige menu-structuur, duidelijke knoppen en groot aanraakscherm van 3 inch, dat goed leesbaar is in zonlicht, biedt de Mio Cyclo 300 u optimaal gebruiksgemak.

MIO Cyclo 300 Navigatie – Vele extra’s

De Mio Cyclo 300 is waterdicht (IPX7), robuust en bestand tegen alle weersomstandigheden. De herlaadbare batterij heeft een gebruiksduur van maar liefst 12 uur. Leg lange afstanden af zonder u zorgen te maken over de terugweg. Vooraf geïnstalleerde nuttige plaatsen (POI’

waterafstotend
Specificaties
EAN: 5420027520896
Merk: MIO
Activiteit: Fietsen
Garantie: 2 jaar

23 reviews over MIO Cyclo 300 Navigatie Benelux

Schrijf review
Schrijf een review over MIO Cyclo 300 Navigatie Benelux Door een review te schrijven help je je mede shoppers bij het vinden van geschikte producten.
Vragen over uw bestelling? Gebruik het contactformulier
Henk Jansen
Uw beoordeling
3 5

Binnen de stad slechte GPS ontvangst

Een leuk ding wat redelijk werkt, maar in de bebouwde kom is hij snel de weg kwijt, en ik dan dus ook. Hij heeft dan moeite om tijdig de goede locatie te vinden. Hij piept er dan vervolgens lustig op los om je maar weer een kant op te sturen, maar het is dan zelden de goede.

Henderik C.
Uw beoordeling
1 5

Veerboot

De Mio 300 heeft niet de mogelijkheid om aan te geven of in de route veerboot verbindingen mogen worden opgenomen. Dit heeft tot gevolg dat een route van 15 km er nu een wordt aangegeven van 40 km!
Deze instelling is wel te vinden, heel opmerkelijk voor een FIETS computer, onder de instellingen als je de FIETS computer gebruikt in de AUTO...
Van MIO krijg ik te horen dat deze functie in Versie 4.4 is gemaakt... release datum 2 mei 2016, échter dat je daar dan wel een MIO Cyclo 500 voor dient te hebben... bijzonder teleurgesteld ;-(

a.welting
Uw beoordeling
5 5

te gek!

Handig en eenvoudig in gebruik. Ben er erg blij mee.

Webwinkel contact & service

Veilig en betrouwbaar

Deel deze pagina