MIO Cyclo 300

SKU# 5420027520896

23 reviews
Fietsnavigatiesysteem met dekking in België, Nederland en Luxemburg. Meet snelheid, tijd, afstand, verbruikte calorieën en nog veel meer. Inclusief fietsmontagekit.
Meer informatie over dit product
Leden 189,00 169,00
Niet leden 219,00
11%korting

1-2 werkdagen

Verzendkosten worden zichtbaar in je winkelmandje

Verschillende bezorgmogelijkheden

Productinformatie

MIO Cyclo 300

De MIO Cyclo 300 is eenvoudig te gebruiken fietsnavigatie voor iedereen die van fietsen houdt. Meet je snelheid, tijd, afstand, verbruikte calorieën en nog veel meer met dit fietsnavigatiesysteem en houd al je prestatties bij. Met zijn eenvoudige menu-structuur, duidelijke knoppen en groot aanraakscherm van 3 inch, dat goed leesbaar is in zonlicht, biedt de Mio Cyclo 300 optimaal gebruiksgemak.

Voorkeursroutes of Surprise Me™

Navigeer eenvoudig van A naar B of volg je eigen voorkeursroutes. Indien je ervoor kiest om de Surprise Me™-functie te gebruiken stippelt de Mio Cyclo 300 drie verrassende fietsroutes uit op basis van zelfgekozen tijd of afstand. Deze functie is vooral leuk voor wie alle lokale routes al denkt te kennen, of voor wie houdt van een verrassing in een onbekende regio, zonder eerst routes te moeten downloaden. De functie biedt voortdurend nieuwe fietsroutes aan, zelfs als je steeds hetzelfde vertrekpunt kiest.

Voorgeïnstalleerde fiets- en wegenkaarten

Dankzij de voorgeïnstalleerde fiets- en wegenkaarten kun je onmiddellijk op weg. De geïntegreerde autonavigatiemodus geeft, indien gewenst, zelfs turn-by -turn aanwijzingen tot aan het dichtstbijzijnde vertrekpunt van de geselecteerde fietsroute. De turn-by-turn navigatie geeft elke instructie aan met een duidelijk geluidssignaal.

MIO Cyclo 300 fietsnavigatie

De Mio Cyclo 300 is waterdicht (IPX7), robuust en bestand tegen alle weersomstandigheden. De herlaadbare batterij heeft een gebruiksduur van maar liefst 12 uur. Leg lange afstanden af zonder je zorgen te maken over de terugweg. Met de MioShare™-desktop applicatie beschik je over één handige tool om je toestel eenvoudig te beheren, nieuwe routes te downloaden en ervaringen te delen. Zoek snel naar vooraf geïnstalleerde, fietsgerichte, nuttige plaatsen (POI’s) zoals fietsenwinkels, eerste hulp locaties, eten & drinken, en veel meer.

Specificaties
EAN: 5420027520896
Merk: MIO
Inclusief: Voedingsadapter, USB kabel, fietsmontagekit
Schermformaat: 3 inch (7,6cm)
Activiteit: Fietsen
Dekkingsgebied: Benelux
Garantie: 2 jaar

23 reviews over MIO Cyclo 300

Schrijf review
Schrijf een review over MIO Cyclo 300 Door een review te schrijven help je je mede shoppers bij het vinden van geschikte producten.
Vragen over uw bestelling? Gebruik het contactformulier
Henk Jansen
Uw beoordeling
3 5

Binnen de stad slechte GPS ontvangst

Een leuk ding wat redelijk werkt, maar in de bebouwde kom is hij snel de weg kwijt, en ik dan dus ook. Hij heeft dan moeite om tijdig de goede locatie te vinden. Hij piept er dan vervolgens lustig op los om je maar weer een kant op te sturen, maar het is dan zelden de goede.

Henderik C.
Uw beoordeling
1 5

Veerboot

De Mio 300 heeft niet de mogelijkheid om aan te geven of in de route veerboot verbindingen mogen worden opgenomen. Dit heeft tot gevolg dat een route van 15 km er nu een wordt aangegeven van 40 km!
Deze instelling is wel te vinden, heel opmerkelijk voor een FIETS computer, onder de instellingen als je de FIETS computer gebruikt in de AUTO...
Van MIO krijg ik te horen dat deze functie in Versie 4.4 is gemaakt... release datum 2 mei 2016, échter dat je daar dan wel een MIO Cyclo 500 voor dient te hebben... bijzonder teleurgesteld ;-(

a.welting
Uw beoordeling
5 5

te gek!

Handig en eenvoudig in gebruik. Ben er erg blij mee.

Webwinkel contact & service

Meld je aan en ontvang € 5.- cadeautegoed*

Ja, ik wil ANWB Ledenvoordeel ontvangen en geef de ANWB toestemming mij per e-mail te benaderen over ledenvoordelen. *alleen voor leden

Veilig en betrouwbaar

Deel deze pagina