Mio Cyclo 400

SKU# 4710887989584

Geef als eerste een review
Eenvoudige en gebruiksvriendelijke fietsnavigatie- grote cijfers op het scherm en eenvoudige menustructuur
Meer informatie over dit product
Leden 229,00
Niet leden 249,00

1-2 werkdagen

Verzendkosten worden zichtbaar in je winkelmandje

Verschillende bezorgmogelijkheden

Productinformatie

Mio Cyclo 400

Ervaar nieuwe plekken

Of je nu door kleine dorpjes op het Franse platteland fietst, door een grote stad als Amsterdam dwaalt of door de Zwitserse Alpen rijdt, met de Cyclo 400 hebt u heel Europa binnen handbereik. Met zijn complete kaart van Europa die gedurende de hele levensduur up-to-date blijft, zul je de Cyclo vele jaren kunnen gebruiken.

Met de Cyclo 400 is het heel eenvoudig om nieuwe plekken te ontdekken. Voer gewoon je bestemming in en Cyclo doet de rest. Download een traject of stippel je eigen route uit als je de regio al kent. Het enige dat je verder nog hoeft te doen, is inpakken en wegwezen. Je kunt erop vertrouwen dat de Cyclo 400 je veilig op weg helpt en houdt. De Cyclo is klaar voor gebruik zodra je hem uit de verpakking haalt, zodat je nog meer tijd overhoudt om te fietsen.

Voor jou ontworpen

Als je door een prachtig landschap fietst, wil je van de zon kunnen genieten zonder dat deze het scherm op je fietsnavigatie onleesbaar maakt. Daarom heeft de Cyclo 400 een plat 4-inch aanraakscherm met anti-glare waarvan je tijdens het fietsen probleemloos kaarten, aanwijzingen en statistieken kunt aflezen.

Specificaties
EAN: 4710887989584
Merk: MIO
Schrijf als eerste een review over Mio Cyclo 400 Door een review te schrijven help je je mede shoppers bij het vinden van geschikte producten.
Vragen over uw bestelling? Gebruik het contactformulier

Webwinkel contact & service

Veilig en betrouwbaar

Deel deze pagina