Mio Mivue 658 Wifi

SKU# 5420027525624

1 review
De MiVue 658 dashcam is een compacte videocamera die in de auto aan de voorruit wordt bevestigd om zo het optimale resultaat te bereiken.
Meer informatie over dit product
Leden 199,00 169,00
Niet leden 219,00
15%korting

  • Levertijd 1-2 werkdagen
  • Verzendkosten worden zichtbaar in je winkelmandje
  • Verschillende bezorgmogelijkheden
Productinformatie
De MiVue 658 dashcam is een compacte videocamera die in de auto aan de voorruit wordt bevestigd om zo het optimale resultaat te bereiken.
Specificaties
EAN: 5420027525624
Merk: MIO
Garantie: 2 jaar
Afmetingen (lxbxh): 90.59 x 49 x 32.7 mm

1 review over Mio Mivue 658 Wifi

Schrijf review
Schrijf een review over Mio Mivue 658 Wifi Door een review te schrijven help je je mede shoppers bij het vinden van geschikte producten.
Vragen over uw bestelling? Gebruik het contactformulier
Gertje 38
Uw beoordeling
3 5

Mio Dashcam

Gekocht nav goede testuitslag in de Kampioen. Het apparaat werd snel geleverd. Vervolgens moet dan nog een geheugenkaartje worden gekocht, deze zijn duur en er was niet in aangegeven dat die meegeleverd konden worden; evt. als accessoire. Het apparaat gaf nogal wat aansluitingsproblemen. De helpdesk van Mio is ronduit slecht. Meestal Engels sprekende personen en alleen via mail kun je dan met nederlands terecht. Men verwijst naar de gebruiksaanwijzing
Men begrijpt je probleem niet en vraagt steeds om foto's etc. Uiteindelijk na druk mailverkeer ( duurt steeds min. een dag voor antwoord) is het mij gelukt de adapters los te krijgen voor aansluiting op de PC. Het apparaat zelf is lastig te bedienen door kleine knopjes. Op zich het beeld goed. Ben nog niet uit alle specs, maar dat heb je ook niet allemaal nodig. Bedenk wel dat de Mio eigenlijk alleen gebruikt kan worden als je ermee rijdt. Bij parkeren ed moet je hem van je autoruit verwijderen (tegen diefstal ) en loskoppelen. De zuignap is matig.

Webwinkel contact & service

Meld je aan en ontvang € 5.- cadeautegoed*

Ja, ik wil ANWB Ledenvoordeel ontvangen en geef de ANWB toestemming mij per e-mail te benaderen over ledenvoordelen. *alleen voor leden

Veilig en betrouwbaar

Deel deze pagina