MIO Spirit 6970 Truck

SKU# 5420027523880

7 reviews
De nieuwe Spirit 6970 LM Truck is het nieuwe navigatietoestel speciaal voor bestuurders van grote voertuigen.
Meer informatie over dit product
Leden 179,00
Niet leden 179,00

  • Levertijd 1-2 werkdagen
  • Verzendkosten worden zichtbaar in je winkelmandje
  • Verschillende bezorgmogelijkheden
Productinformatie

MIO Spirit 6970 Truck

De nieuwe Spirit 6970 LM Truck is het nieuwe navigatietoestel speciaal voor bestuurders van grote voertuigen, zoals vrachtwagens en caravans. Met de Spirit 6970 LM Truck, die is gebaseerd op uitgebreide informatie over het wegennet en specifieke routes, kunnen grote voertuigen via de veiligste en meest efficiënte route naar de plaats van bestemming rijden. Uw routes worden berekend op basis van specifieke informatie, zoals de afmetingen en het gewicht, de lading en het type van uw voertuig. Zo kunt u gevaarlijke situaties als omkeren bij bruggen, tunnels en wegbeperkingen vermijden. Rijden wordt veiliger met de reeds geïnstalleerde maximale snelheden voor vrachtwagens en de locaties van flitspalen. U krijgt een visuele en gesproken waarschuwing zodat u op tijd vaart kunt minderen.

Lifetime kaart updates

De Spirit 6970 LM Truck zit boordevol praktische functies en is tevens inclusief Lifetime Kaart Updates, zodat u zich nooit meer zorgen hoeft te maken over nieuwe wegen of kaarten. De Spirit 6970 LM Truck zal u moeiteloos leiden naar de nieuwste straten en adressen. Connecteer uw toestel met uw PC en installeer de MioMore desktop software, om te controleren wanneer er updates beschikbaar zijn. U ontvangt nieuwe kaarten voor de gehele levensduur van uw toestel, tot maar liefst 4x per jaar.* Ga vol vertrouwen op weg met functies die autorijden minder stressvol maken. Dankzij de spraakbediening kunt u een adres inspreken of uw telefoon beantwoorden terwijl u uw handen aan het stuur houdt.

IQ routes

Altijd via de beste weg naar de plaats van bestemming met de Spirit 6970 LM Truck LIVE TMC. IQ Routes™ berekent de route die op dat moment het meest optimale is, op basis van informatie die is verkregen van miljoenen weggebruikers: u reist sneller en efficiënter. Ondertussen leert de verbeterde LearnMe Pro™ van

Specificaties
EAN: 5420027523880
Merk: MIO
Geschikt voor: Camper
Inclusief: Lifetime Kaart Updates, Lifetime Flitspalen Updates
Schermformaat: 5 inch (12,7cm)
Schermresolutie: 480 x 272
Garantie: 2 jaar
Afmetingen (lxbxh): 141.77 x 86 x 14.04 mm

7 reviews over MIO Spirit 6970 Truck

Schrijf review
Schrijf een review over MIO Spirit 6970 Truck Door een review te schrijven help je je mede shoppers bij het vinden van geschikte producten.
Vragen over uw bestelling? Gebruik het contactformulier
Henriette Lovric
Uw beoordeling
2 5

Wisselvallig qua betrouwbaarheid

Heb jaar geleden deze miu gekocht, ivm de caravan . Had deze reis veel problemen met de opstart en met de plotselinge uitval van het apparaat. Probeerde steeds opnieuw op te starten en na diverse pogingen en laden , geen groot succes. Hij viel altijd uit op de essentiele momenten, vlak voor afslagen en eindbestemmingen. Moest steeds via de telefoon mijn bestemming op belangrijke momenten proberen te vinden. Erg stressvol. Niet erg tevreden!

Frans Pannekeet
Uw beoordeling
5 5

Mio

Het is jammer dat ANWB geen Mio heeft voor de personenauto. Ik gebruik nu al enige jaren de Mio Spirit en ik ben zeer tevreden. Van mijn leven geen andere meer. Ik heb er nu nog een oude kaart in zitten van 2012 en het is een enkele keer dat hij even in de war is. Bijvoorbeeld binnen de veranderingen op de A2 ring Utrecht. Rijd ik verkeerd? Geen probleem, hij vindt het spoor wel weer. Ook de eenvoud en het niet hebben van toeters en bellen is gebruiksvriendelijk. Ik ben vaak echt afhankelijk in mijn werk van navigatie. Mio heeft mijn vertrouwen gewonnen.

jan regelink
Uw beoordeling
5 5

Geen bergpas meer

De mio gekocht voor straks op reis met de caravan.
tomtom stuurde me verleden jaar over een bergpas dat zou met deze mio niet meer mogen gebeuren.
al even getest alleen met de auto werkte perfect.
We gaan het beleven.
Menu van mio vind ik zeer makkelijk en gebruiks vriendelijk

Jan Regelink

Webwinkel contact & service

Meld je aan en ontvang € 5.- cadeautegoed*

Ja, ik wil ANWB Ledenvoordeel ontvangen en geef de ANWB toestemming mij per e-mail te benaderen over ledenvoordelen. *alleen voor leden

Veilig en betrouwbaar

Deel deze pagina