Onbekende facetten van het bekende Spanje

SKU# 9789402139280

Geef als eerste een review
Een reis door de meeste Spaanse provinciehoofdsteden is een reis langs de bekendste...
Meer informatie over dit product
Leden 21,50
Niet leden 21,50

  • Levertijd 1-2 werkdagen
  • Verzendkosten worden zichtbaar in je winkelmandje
  • Verschillende bezorgmogelijkheden
Productinformatie
Een reis door de meeste Spaanse provinciehoofdsteden is een reis langs de bekendste kathedralen. Nadat de islamieten op het einde van de vijftiende eeuw eindelijk waren overwonnen na een zeven eeuwen durende strijd, begon men in Spanje met de bouw van kerken, kloosters, kapellen en abdijen die de overwinning van het christendom dienden te onderstrepen. De reisgidsen vermelden vaak als hoogtepunt die kathedralen, al zijn er andere indrukwekkende monumenten die als eerste de aandacht moeten krijgen. Maar de auteur, die al bijna veertig jaar in Spanje woont en het land uitstekend kent, voert u naar minder bekende monumenten, waar wel een bijzondere anekdote of geschiedenis aan verbonden is. Segovia is de Romeinse aquaduct, Córdoba de moskee, Burgos de kathedraal, Salamanca de universiteit... maar er zijn zoveel dingen meer. Er zijn ook monumenten die nauwelijks bezocht worden, maar als we die wél betreden moeten we even stil staan met wat zich hier in het verleden heeft afgespeeld. Dat is het doel van dit boek: onbekende facetten in de kijker zetten.
Specificaties
EAN: 9789402139280
Aantal pagina's: 195

Onbekende facetten van het bekende Spanje heeft nog geen reviews

Schrijf review
Onbekende facetten van het bekende Spanje heeft nog geen reviews Door een review te schrijven help je je mede shoppers bij het vinden van geschikte producten.
Vragen over uw bestelling? Gebruik het contactformulier

Webwinkel contact & service

Meld je aan en ontvang € 5.- cadeautegoed*

Ja, ik wil ANWB Ledenvoordeel ontvangen en geef de ANWB toestemming mij per e-mail te benaderen over ledenvoordelen. *alleen voor leden

Veilig en betrouwbaar

Deel deze pagina