Onderweg

SKU# 9789402138740

Geef als eerste een review
Een autobiografische reis door het leven over zee en land.
Meer informatie over dit product
Leden 25,50
Niet leden 25,50

1-2 werkdagen

Verzendkosten worden zichtbaar in je winkelmandje

Verschillende bezorgmogelijkheden

Productinformatie
Onderweg een autobiografische reis van de auteur waarin de reizen met zijn zeilboot op de Middellandse Zee en later met een camper over land een rode draad vormen. De ziekte en het sterven van zijn vrouw hebben grote invloed op zijn leven. Evenals de relatie die hij kort na haar overlijden met zijn huidige vrouw kreeg. Deze veranderingen leidden tot een zoektocht naar de diepere betekenis en het doel van het leven. Vooral de zee biedt hem de ruimte maar niet altijd de rust die hij zoekt. Onderweg is een ongewoon reisverhaal over sterven, de spanningen en stilte van zeezeilen, de rust van de camper en de weg naar bewustzijn. Erik Couwenhoven is journalist en zeilde jarenlang op zee. Hij woonde vijf jaar op zijn zeilboot op de Middellandse Zee. Hij en zijn vrouw reizen nu met een camper door Europa.
Specificaties
EAN: 9789402138740
Aantal pagina's: 331
Schrijf als eerste een review over Onderweg Door een review te schrijven help je je mede shoppers bij het vinden van geschikte producten.
Vragen over uw bestelling? Gebruik het contactformulier

Webwinkel contact & service

Meld je aan en ontvang € 5.- cadeautegoed*

Ja, ik wil ANWB Ledenvoordeel ontvangen en geef de ANWB toestemming mij per e-mail te benaderen over ledenvoordelen. *alleen voor leden

Veilig en betrouwbaar

Deel deze pagina