Op zoek naar Zerzura

SKU# 9789089545251

Geef als eerste een review
Leden 22,50
Niet leden 22,50

1-2 werkdagen

Verzendkosten worden zichtbaar in je winkelmandje

Verschillende bezorgmogelijkheden

Productinformatie
De schemer valt in en zittend op de grond voor de tent, midden in de Sahara, beginnen we aan ons welverdiende maal. Karin kijkt me ineens verschrikt aan en zegt: "Ik hoor iets, een vreemd geluid dat ik niet ken." "O, ik zat net te kauwen, dus ik heb het niet gehoord. Hoe klonk het dan?" "Ik weet het niet, alsof er iets in het zand bewoog, recht voor ons. Er zal hier toch niemand zijn, hoop ik?" "Nou, dat kan haast niet, we hebben het laatste uur geen kip gezien en er woont hier toch echt niemand. Het is ook aardedonker nu en er is nergens licht te zien." "Ik zal het me wel verbeeld hebben dan." We eten verder, vullen de bidons bij met de tien-liter-waterzak, tot we allebei stijf rechtop zitten en luisteren. In 2002 fietsten Peter Mak (1960) en Karin van Toor (1961) voor onbepaalde tijd Nederland uit. Ze verkochten huis en haard en lieten alle dagelijkse verplichtingen en beslommeringen achter zich. Na een heftig einde van dat jaar - beiden moesten geopereerd worden, Karin in Syrië en Peter in Jordanië - arriveren ze begin 2003 vol goede moed in het land van de farao's. Ze nemen de lezer mee door de Sinaï en Sahara, duiken in de Rode Zee en in de ingewanden van een piramide, passen zich moeiteloos aan de Egyptische cultuur aan, worden bijna van de sokken gereden door een pick-up en fietsen dwars door de historie en het prachtige natuurschoon van dit fascinerende land. Stap in Op zoek naar Zerzura bij ze achterop de bagagedrager en proef hoe het dagelijkse leven van het Egypte van 2003 eruit zag.
Specificaties
EAN: 9789089545251
Aantal pagina's: 196
Schrijf als eerste een review over Op zoek naar Zerzura Door een review te schrijven help je je mede shoppers bij het vinden van geschikte producten.
Vragen over uw bestelling? Gebruik het contactformulier

Webwinkel contact & service

Meld je aan en ontvang € 5.- cadeautegoed*

Ja, ik wil ANWB Ledenvoordeel ontvangen en geef de ANWB toestemming mij per e-mail te benaderen over ledenvoordelen. *alleen voor leden

Veilig en betrouwbaar

Deel deze pagina