Over Samen Getest

 


Geef uw mening en maak kans op een ANWB Cadeaucard t.w.v. € 20,-

Doe mee met Samen Getest van de ANWB en geef uw mening. Daarmee helpt u andere ANWB-leden bij het kiezen van producten, en ons met het continu verbeteren daarvan. Bovendien maakt u iedere maand kans op één van de 5 ANWB Cadeaucards t.w.v. € 20,-.

Als u in onze webwinkel één of meerdere producten heeft besteld, dan ontvangt u enkele weken na uw bestelling automatisch een e-mail met de vraag of u een review wilt schrijven voor de aangeschafte producten. Vanuit deze e-mail kunt u direct doorklikken naar de juiste productpagina en daar uw beoordeling achterlaten.

Als u een product in de fysieke ANWB winkel heeft gekocht, dan kunt u uiteraard ook een review schrijven en kans maken op een ANWB Cadeaucard. Zoek het door u gekochte product op in de webwinkel en volg de hier beneden genoemde stappen om uw beoordeling te geven.

 

Naar de webwinkel

 

Stap 1: U zoekt het product waarover u een review wilt geven in onze webwinkel. Klik vervolgens op de sterren of de tekst net onder de productnaam, zoals aangegeven in de schermafdruk hieronder.  

 

 
Stap 2: Vervolgens ziet u op het scherm een oranje knop met de tekst “Review toevoegen”. Klik op deze knop om een review toe te voegen.
     
 

Stap 3: Er verschijnt een scherm waarin u wordt gevraagd uw beoordeling over het product te geven. Beoordeel het product op een schaal van 1 tot 5 sterren (1 = slecht, 5 = uitstekend). Vul vervolgens de overige velden in en klik rechtsonder op "Beoordeling versturen".  

 

Heeft u een vraag, klacht of opmerking? Dan kunt u deze snel en gemakkelijk stellen via het contactformulier.  

 

 

Webwinkel contact & service

Meld je aan en ontvang € 5.- cadeautegoed*

Ja, ik wil ANWB Ledenvoordeel ontvangen en geef de ANWB toestemming mij per e-mail te benaderen over ledenvoordelen. *alleen voor leden

Veilig en betrouwbaar

Deel deze pagina