Afhalen bij een afhaalpunt van Pakjegemak

Je online bestelling thuis laten afleveren is wel zo makkelijk. Maar niet altijd ben je in de gelegenheid het pakketje in ontvangst te nemen omdat je b.v. overdag werkt of een dagje weg bent. Zou het niet fijn zijn als je het pakket kunt laten bezorgen op een locatie die jouw het beste uitkomt? Dat kan in de ANWB Webwinkel!

Zelf aangeven waar je je bestelling wilt afhalen

Tijdens het bestelproces geef je aan op welke locatie je de bestelling op wilt halen. Het enige dat je hoeft te doen is je postcode of plaatsnaam in te voeren. De Locatiekiezer geeft vervolgens aan welk PostNL afhaalpunt het dichtstbij is. Ideaal! Met de Track & Trace code kun je het pakket volgen en zien wanneer het klaar ligt op het afhaalpunt.

Wil je het pakket laten ophalen door iemand anders? Dat kan alleen met het bericht dat je van PostNL hebt ontvangen. Degene die het pakket gaat ophalen moet zich altijd legitimeren. 

Let op: PakjeGemak is niet beschikbaar op mobiel en de Webwinkel app.

 

Voordelen van PakjeGemak?

 Niet meer thuisblijven om op een pakket te wachten

Zelf bepalen wanneer de bestelling wordt opgehaald

Met ruim 3.650 locaties altijd één afhaalpunt bij jou in de buurt

Ruime openingstijden van de afhaallocaties

Hoe werkt het?

Tijdens het bestelproces geef je aan op welke locatie je de bestelling op wilt halen. Het enige dat je hoeft te doen is je postcode in te voeren. De Locatiekiezer geeft vervolgens aan welk PostNL afhaalpunt het dichtstbij is. Ideaal! Met de Track & Trace code kun je het pakket volgen en zien wanneer het klaar ligt op het afhaalpunt. Webwinkel contact & service

Meld je aan en ontvang € 5.- cadeautegoed*

Ja, ik wil ANWB Ledenvoordeel ontvangen en geef de ANWB toestemming mij per e-mail te benaderen over ledenvoordelen. *alleen voor leden

Veilig en betrouwbaar

Deel deze pagina